Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Meat Gys BBQ, Pizza en Coffee from all over the world!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Meat Gys Vraag informatie aan
Dhr. Gijs Wessels
Landelijk

WORLD STYLE BBQ  BIJ JOUW FEEST, BRUILOFT OF FESTIVAL!

Wist je dat ze over de hele wereld barbecueën? Dat is voor ons de reden geweest om zoveel mogelijk authentieke bbq stylen te combineren in onze foodtruck. Zo maken we gerechten uit de Koreaanse, Iraanse, Indonesische, Mexicaanse, japanse en Amerikaanse keuken .

Bbq is overigens echt niet alleen vlees! Wij houden er van om heerlijk vlees te maken, maar zeker ook de groentes en andere gerechten verdienen veel aandacht en maakt de beleving echt compleet!

ONZE COFFEE PICK-UP RIJDT DOOR HEEL NEDERLAND!

De meeste koffie foodtrucks vonden wij enorm saai. Vaak zijn het de bekende piaggio (3 wieler) of andere oldtimers met toch een wat betutteld karakter. Dat kan ook anders met deze enorm stoere pick up! Want al bij aankomst zullen vele hoofdjes even omkijken door het brute geluid wat uit deze auto komt.

Daarnaast zijn we gepassioneerd voor goede en eerlijke koffie. We zetten dus precies wat jij graag drinkt. Van Latte machiato’s tot ice coffee’s en espresso’s. het kan allemaal! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Willeke

Op 13 oct 2021

Gijs heeft op 9 november jl. voor het eten gezorgd tijdens het feest voor mijn 50e verjaardag en ons 25 jarig huwelijk. In één woord perfect!!!!!!! We hadden ongeveer 100 gasten en deze waren allemaal enthousiast over het lekkere eten, het vlees was uniek, de aankleding en presentatie van het geheel was geweldig. Gijs mede dankzij jou kijken wij terug op een fantastisch feest. Hartelijk Dank!!!!

Marieke

Op 13 oct 2021

Gisteren heeft Meat Gijs voor het eten gezorgd op onze bruiloft. Het was super lekker en veel keuze uit verschillende soorten vlees en salades. Ook het overleg was super!

Truus

Op 13 oct 2021

buitengewoon lekkere sappige, spicy kebab met gezonde salade, ruime portie patat en een lekkere frisse colesla. heerlijke maaltijd voor een zeer goede prijs. Op naar de volgende keer

Kristel

Op 13 oct 2021

Heerlijk gegeten. Lekkerste kebab die ik ooit heb gehad!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation