Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

La Casserole Luxe Catering Een echt familie bedrijf met liefde voor catering

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
La Casserole Luxe Catering Vraag informatie aan
Bedrijfsweg 7
5683 CM Best

La Casserole Luxe Catering voor al uw feesten en partijen.

Niet alleen onze eigen locaties zoals Kasteel Henkenshage  en Het Ketelhuis  de grote Beek te Eindhoven worden voorzien van onze cateringspecialiteiten. Op uw verzoek komen wij ook bij u thuis of een door u gekozen locatie langs.

Uw ontvangst wordt compleet verzorgd van meubilair, dranken, diverse culinaria, aankleding, tenten etc. 

Ook ons bekwaam personeel kan uiteraard niet ontbreken. Zij verzorgen u en uw gasten van een heerlijk drankje, waarna het eten uitgeserveerd zal worden.

Denk hierbij aan luxe hapjes, overheerlijke barbecue, live cooking, walking dinner, warm en koud buffet, lunch of high tea. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Diana van de Laarschot-Koenraadt

Op 04 apr 2024

Twee weken geleden hebben wij ons huwelijksdiner laten verzorgen door La Casserole in een ongebruikelijke locatie: Een molen! Bij de voorbereidingen, enkele maanden geleden, kwam de operationeel manager, Roy, zelf kijken en hebben we besproken of het allemaal kon en ging passen ("Het zal knus worden, maar het kan"). We waren met een klein gezelschap en uiteindelijk hebben een paar mensen afgezegd. De tafel stond van muur tot muur en de bediening moest soms door de krappe ruimte tussen stoel en muur. Geen enkel bezwaar, bediening was kundig en vriendelijk. Het eten was voortreffelijk. De bediening vriendelijk en professioneel. Enkele gasten wilden weten of La Casserole een eigen restaurant heeft. Een ander bevriend stel heb ik horen zeggen "Ik ga vragen welke kaas dat was, die was zo lekker!". Die dag was het maar 6 graden en heeft het geregend en zelfs even een beetje gehageld, terwijl de medewerkers van La Casserole gebruik zouden maken van een naastgelegen schuur voor hun werkzaamheden. Bij bezorgd navragen of ze het niet te koud hadden, werd vriendelijk gezegd "Het is fris maar we doen het graag". Een zeer professionele houding, terwijl het toch echt bibberend koud is geweest die middag! Als je in een molen je diner houdt, geef je uiteraard vantevoren de menukeuzes door, want het is voor niemand leuk om allemaal eten naar de locatie mee te nemen wat niet opgegeten gaat worden. Ik had daarbij helaas zelf een fout gemaakt bij het doorgeven van de menukeuze van een nichtje. Er is op dat moment aan La Casserole gevraagd of het nog rechtgezet kon worden en dat kon! Zeer tevreden over La Casserole, een aanrader!

Ad

Op 05 jul 2023

We hebben onze trouwdag gevierd op Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Casserole heeft het super geregeld. De voorbereidingen en de service op de dag zelf werden geleverd met vriendelijkheid en Brabantse gezelligheid. Eten was ook top! Erg goede kwaliteit en we kwamen niks te kort zoals je dat gewend bent bij Brabantse grootmoeders ;). Zeer professionele partij dus ik kan ze zeker aanraden.

Anne

Op 16 jul 2020

Super bedrijf, dat alles tot in de puntjes geregeld heeft!

Waldo

Op 16 jul 2020

Top! excellent service en prijs. La Casserole beheerde onze huwelijk evenement in top order.Goede en snelle communicatie.De bedienden wachtten ons goed op. we zijn heel blij met deze ervaring.

Chantal

Op 29 aug 2018

Fantastische huwelijksdag afgelopen zaterdag bij Kasteel Henkenshage. Tot in de puntjes verzorgd door La Casserole. Heel erg bedankt allemaal!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation