Welke.nl

De finishing touch voor jouw bruiloft

Je hebt de jurk, je bruidsmeisjes en –jonkers hebben hun perfecte outfit gevonden, de bloemen, de taart en de catering zijn besteld en je hebt ook jouw droomlocatie kunnen vinden. Nu blijven de dingen over die jullie dag extra speciaal maken.

lees verder

Diversen

Laat je inspireren

Wat je nooit moet zeggen tijdens de seks

Er zijn goede en slechte dingen die je kunt zeggen tijdens de seks. We weten allemaal dat het noemen van de verkeerde naam een keiharde afknapper is, maar er zijn nog veel meer dingen die je beter eventjes niet kunt bespreken tijdens de daad.

Besef dit voordat je gaat trouwen

Voordat je gaat trouwen, of samenwonen for that matter, is het goed om te weten wat een langdurige relatie precies inhoudt. Als je al tien jaar samen bent, zal er weinig veranderen, maar als je elkaar nog maar kort kent, doe je er goed aan om dit artikel eerst te lezen.

Traditioneel daten zoals vroeger

De basis van elke fijne relatie is communicatie en tegenwoordig hebben we zoveel technologie dat het bijna onmogelijk is om een dag niet te communiceren. Toch hebben alle apps niet per se gezorgd voor een betere communicatie tussen geliefden.

Zoenen in je huwelijk is gezond

Wat kan het fijn zijn: even lekker kussen met je partner. Niet een vluchtige kus op de wang, maar een intense kus waar je helemaal in opgaat. Wist je dat het ook nog eens gezond voor jullie is?

Wat je favo standje zegt over je huwelijk

De manier waarop je seks hebt, kan veranderen na zoveel jaar huwelijk of samenzijn. In het begin ben je geneigd spannende posities en plekken uit te proberen, later heb je vaker een vluggertje of hou je het bij de missionarispositie. Lees hier wat jullie favo standje zegt over je huwelijk!

Dit zegt je social media-gebruik over je relatie

Hoe vaak en wat je precies post over je relatie kan heel veel zeggen over de kwaliteit van je relatie of huwelijk. Er zijn verschillende opties:

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation