Welke.nl
Bruiloftverzekering

Verzekerd van een onbezorgde bruiloft

Je wilt er absoluut niet aan denken dat er ook maar iets verkeerd kan gaan op jullie bruiloft. Je hebt hier maanden naartoe geleefd en alles moet perfect verlopen.

lees verder

Bruiloftverzekering

Laat je inspireren

Trouwen en samenwonen is niet meer zoals vroeger

Op 1 januari 2018 is het huwelijksvermogensrecht aangepast. Voor die tijd trouwde je óf in volledige gemeenschap van goederen óf op huwelijkse voorwaarden. Bij een voorspoedig en gelukkig huwelijk, is er niet veel aan de hand. In geval van scheiding, overlijden of een faillissement kan het nieuwe huwelijksvermogensrecht van grote invloed zijn als je de zaken van te voren niet goed geregeld hebt.

Praat hierover voor je gaat trouwen

Voor je iemand kiest om de rest van je leven mee door te brengen, is het belangrijk dat jullie over een aantal dingen praten. Nu is een zakelijk gesprek misschien wat ongemakkelijk en de kans is groot dat jullie deze onderwerpen als eens besproken hebben, maar het is goed om op één lijn te zitten voor je in het huwelijksbootje stapt.

Waarom geld belangrijk is in relaties

Geld maakt niet gelukkig, hoor je vaak. Helaas is het niet zo zwart-wit, want het wel of niet hebben van geld of schulden is fundamenteel voor een goede relatie. Beter gezegd: openheid en eerlijkheid over dit overwerp maakt een relatie of huwelijk sterker. Hoeveel weten jullie van elkaars bankrekening?

Budgettips voor de perfecte bruiloft

Wie zegt dat de perfecte bruiloft veel geld kost? De belangrijkste voorwaarden voor een perfecte bruiloft zijn de nabijheid van familie en vrienden en de pure liefde tussen bruid en bruidegom. En natuurlijk de persoon die jullie in echt gaat verbinden. De rest is bijzaak!

Bruiloftsverzekering: dit moet je weten

De bruiloft is een belangrijke dag waarop niks mis mag gaan. Niks groots, althans, want er zullen altijd kleine dingetjes gebeuren op zo’n groots feest. Voor grotere risico’s kun je gelukkig een bruiloftsverzekering afsluiten. In dit artikel alles wat je daarover moet weten.

Meer geld overhouden voor de bruiloft

Iedereen die al getrouwd is, zal het met je eens zijn: tijdens de voorbereiding van de bruiloft, vliegen de honderden euro’s de deur uit. En die komen niet meer terug. Wel in vorm van geluk, natuurlijk, maar het is fijner als je wat meer geld kunt besparen... Hoe? Dat lees je hier!

Aan het laden...

Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation