Welke.nl

De finishing touch voor jullie trouwdag

Met de juiste bruidsaccessoires maak je jouw ‘look’ helemaal af. Sieraden van jezelf of fraaie erfstukken uit de familie, een oogverblindende tiara, stijlvolle handschoenen, bruidstasje, ceintuur, bruidslingerie, een ringkussen, noem maar op.

lees verder

Bruidsaccessoires

Laat je inspireren

Diademen en tiara’s: wat is het verschil?

De termen diadeem en tiara worden veel door elkaar gebruikt, dus zit er eigenlijk wel verschil in? Vroeger waren de verschillen groter dan nu, waar de sieraden alleen in koninklijke kringen werden gebruikt. De moderne tiara’s en diademen zijn nu vooral mooie sieraden voor speciale gelegenheden, zoals gala’s en bruiloften.

Het ontstaan van tiara’s voor bruidjes

De tiara is een gewild sieraad onder bruidjes, want wanneer kan je anders zo’n prachtig juweel dragen zonder dat het overdreven eruit ziet? Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de tiara eigenlijk is ontstaan en waarom we er eentje dragen, dan is dit artikel voor jou!

Welke oorbellen draag jij bij je trouwjurk?

Een paar subtiele oorbellen, een statement ketting of een chique armband kunnen je look als bruid helemaal afmaken. Welke sieraden passen bij jouw trouwjurk?

Wat draag je onder jouw trouwjurk?

Minstens net zo belangrijk als de trouwjurk zelf is wat je onder de jurk draagt. Natuurlijk alleen voor de ogen van je kersverse hubby! Elke bruid wil iets dragen dat super sexy is, maar de realiteit leert dat zoiets niet comfortabel is en soms de vorm van de jurk ten nadele kan veranderen. Dit kan je wél dragen!

Shop je bruidsschoenen online bij Manfield

Het organiseren van jouw grote dag is een hele klus. Wanneer je dan eindelijk jouw droomjurk hebt gevonden staat de volgende uitdaging al weer voor de deur: trouwschoenen vinden! Annic collectie

De leukste ideeën voor something old…

Something old, something new, something borrowed and something blue… misschien ken je dit gezegde wel. In dit artikel de beste tips om deze traditie in je outfit en look te verwerken! Iets ouds, iets nieuws, iets dat je hebt geleend en iets blauws: het is een mooie gedachte die achter deze traditie zit.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation