Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

TrouwringenVoordeel.nl De Voordeligste Trouwringenspecialist van Nederland en België! Goedkope Trouwringen online of op afspraak!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
TrouwringenVoordeel.nl Vraag informatie aan
Dhr. Michael Kogelman
Landelijk

De voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België.

Meer dan 500 modellen op voorraad! 

Wij behoren tot één van de grootste trouwringenleveranciers van Nederland en België! 

Vestigingen: Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Bennekom, Coevorden, Reeuwijk, Amersfoort, Woerden, Apeldoorn, Naarden, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Zwolle, Almelo, Leiden, Harderwijk en Assen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Alleen op afspraak!

Bel 085-4017148 of mail naar info@trouwringenvoordeel.nl 

Ziet u elders in Nederland of België dezelfde trouwring of verlovingsring te koop voor een lagere prijs dan u recent bij ons betaald heeft? Dan betalen wij u het verschil terug. Wij verkopen jaarlijks duizenden trouwringen, zilveren ringen, gouden ringen, palladium ringen, vriendschapsringen tegen zeer scherpe prijzen. 

Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België, prijzen die 35% tot zelfs 50% lager zijn dan bij de juwelier.

Alle trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken. De goudlegering voldoet aan de strengste eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft.

Op alle onze trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben jullie levenslang garantie op productie fouten van de ringen.

Door het grote volume dat wij produceren kunnen we niet alleen een mooi divers Assortiment trouwringen aanbieden maar ook voor de juiste prijs! Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Wij kennen verder geen verrassingen of andere verborgen kosten.

Wij doen alles in eigen beheer, wij produceren deze goedkope ringen zelf of importeren alle trouwringen in eigen beheer. Hierdoor zijn de kosten laag en de service en kwaliteit hoog. 

Wij behoren tot één van de grootste aanbieders op het gebied van trouwringen / verlovingsring in Nederland en België. 

Wij staan dan ook garant voor een uitmuntende service. 

Wij zijn geen outletwinkel of dumpstore, maar een transparante onderneming en leveren hoogwaardige trouwringen tegen zeer scherpe prijzen (trouwringen A kwaliteit). 

Al onze goedkope trouwringen / verlovingsringen zijn eerste keus met waarborgkeurteken. 

Laagste prijsgarantie zonder voorwaarden 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

jeroen en simone

Op 11 apr 2019

Hilde

Op 08 jun 2018

Erg klantvriendelijk ; snelle reactie terug op mails en goed telefonisch bereikbaar. Wij hebben een afspraak gemaakt in Amersfoort en zijn daar erg tevreden over. Fijn dat die mogelijkheid er was. Bestellen via internet is soms best spannend. Door de optie aan te bieden om wel een afspraak te kunnen maken kom je goed tegemoet aan de wensen van alle klanten. Tijdens ons bezoek aan de showroom hebben we onze ringen kunnen kiezen. Dit zijn overigens totaal andere geworden dan dat we vooraf in ons hoofd hadden na het bekijken van de website ;-) De levering en afhandeling van de bestelling is erg goed verlopen. De ringen zien er echt heel erg mooi uit. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation