BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam Voor de bruidsjurk van je dromen!

BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam
5 5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Den haag - Rotterdam

Wat heerlijk en spannend dat jullie gaan trouwen!

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn vast al in volle gang. Een dag om nooit meer te vergeten, dat is zeker. Al meer dan 30 jaar is Het BruidsPaleis gespecialiseerd in bruidsmode. Bij onze vestigingen in Den Haag en Rotterdam vind je een zeer uitgebreide collectie bruidsjurken, onder andere van het toonaangevende merk Pronovias. Onze service en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd jouw ideale bruidsjurk vindt. 

Ons atelier

Laat jouw trouwjurk perfect op maat maken op eigen atelier!

Onze ervaren coupeuses staan tot jouw beschikking om jouw trouwjurk van top tot teen na te meten en af te spelden voor het perfecte totaal plaatje.

Wij laten jouw droom in onze spiegel werkelijkheid worden!

BruidsPaleis Den Haag
Laan van Meerdervoort 56A
2517 AN Den Haag

Tel.: 070 364 36 04

BruidsPaleis Rotterdam
Mauritsweg 23
3012 JR Rotterdam

Tel.: 010 240 08 76

Hou onze Facebook- en Instagram pagina in de gaten voor de nieuwste collecties. 

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cindy

Op 15 jun 2020

Ik heb mijn jurk gekocht in het bruidspaleis Den Haag. Alles is keurig verzorgt,goed advies en ook gewoon een hele gezellig afspraak. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en( niet onbelangrijk je budget) De tweede afspraak om de jurk op maat te laten maken was ook keurig verzorgt en wat een werk zeg! Oog voor ieder detail. De derde afspraak jurk laatste keer passen en nog de allerlaatste keer alles nagelopen zodat je er op de trouwdag piekfijn uitziet. Dames, allemaal super bedankt!

Margot

Op 15 jun 2020

Perfect geholpen vandaag door Judith! Ik voelde me meteen op m'n gemak en ze wist precies de juiste jurken te adviseren! De tweede jurk was meteen raak! Ik ben zo blij!!! Prachtige collectie, lieve hulp, en fijne winkel! Aanrader!

Miranda

Op 15 jun 2020

Vorige week super goed geholpen door Mauda en de jurk van mijn dromen gevonden! Het hele plaatje is compleet gemaakt; schoenen, lingerie, oorbellen... Ik kan niet wachten tot de jurk binnen is en ik deze weer aan kan.

Tilly

Op 15 jun 2020

Geweldige, lieve en geduldige verkoper(s). Hele prettige sfeer in de zaak en een prachtige collectie. De verkoopster (Roos) had precies door wat mij goed stond, maar ook dat ik het tegenovergestelde wilde passen om er zeker van te zijn dat ik dat niet wilde. Ondanks de coronamaatregelen fantastisch en persoonlijk geholpen. Mijn droomjurk gevonden!

Nelleke

Op 25 jun 2019

Ben je op zoek naar een winkel waar er écht naar je wensen wordt geluisterd? Dan moet je naar Bruidspaleis Den Haag gaan! Roos, wat heb je mij fijn geholpen. Ik ben een ontzettend grote twijfelaar, maar dat maakte jou helemaal niets uit. Ik mocht er een weekje over nadenken en vervolgens mijn beslissing nemen. Ik had voor mijn afspraak al wat foto's gemaild van jurken die ik erg mooi vond. Roos heeft speciaal een jurk uit Rotterdam laten komen. Uiteindelijk is dat mijn jurk geworden! Dus, plan een afspraak en ervaar zelf hoe leuk je geholpen zult worden! Roos, nogmaals bedankt voor je geduld en het plezier wat ik heb gehad tijdens de passessies.

Jasper

Op 25 jun 2019

zomaar als bruidegom binnen gestapt. met veel zorgen omdat ik een extra lengte man ben en nergens kon slagen. in Rotterdam tevreden en vooral opgelucht vertrokken. dat zij alle kennis en benodigdheden hadden was super. ook het personeel super lief en betrokken.

Kim

Op 25 jun 2019

Goed geholpen bij het uitzoeken en daarna bij het vermaken geholpen door een fantastische vrouw! ik heb zo genoten van de pasmomenten. dank daarvoor De bruiloft was een fantastische dag met vele complimenten over de jurk!!!! Ik heb de hele dag gestraald. Bedankt!

Igrayne

Op 14 jun 2018

Super vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je. Wij gaan hier weg met SUPER jurk en een super goed gevoel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation