Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dirk de Wit Mode De mooiste dag van uw leven zou toch wel uw trouwdag moeten zijn.

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Dirk de Wit is een expert op het gebied van trouwpakken.

Samen met u bedenken wij de mooiste combinatie voor de mooiste dag van uw leven. Of het nou een casual combinatie is, een smart casual combinatie, een 2-delig pak, een 3-delig pak of zelfs een maatpak. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn en wat voor u de juiste keuze is.

Waarschijnlijk weet u niet wat de bruid precies aan heeft die dag, daarom is er vaak iemand met u mee die dat wel weet. Samen met diegene stemmen wij af of we een match hebben!

Bezoek ook eens onze webshop

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cees

Op 02 oct 2023

Ik ben fantastisch geholpen bij de Wit door Olga. Ik had een pak nodig voor een bruiloft en ben goed geslaagd. Olga dacht mee, liet geduldig veel mogelijkheden zien, en we vonden een mooie combinatie. En zo gaat het gelukkig vaak bij de Wit..

Sandra

Op 02 oct 2023

Breed assortiment, prachtige modemerken, heel goede service....ik shop er heel graag.

Jose

Op 02 oct 2023

Goede hulp bij het kiezen van een pak voor de bruiloft van onze dochter. Doorgaan met zoeken tot de juiste maat was gevonden en de medewerkers van het naaiatelier zorgt voor de perfecte maat.

Tilly

Op 29 sep 2022

Voor het trouwpak van mijn zoon zijn we super goed geslaagd, voor mijn grote kleinzoon van 12 is het ook gelukt, en mijn vriend is ook met tevredenheid geslaagd. Fijne en vriendelijke verkoopmedewerkers.

Charl

Op 13 oct 2021

Mooie winkel. Vriendelijk geholpen. Aanrader !

Klaas

Op 01 oct 2020

Mooie modezaak ,en kundige medewerkers . Geen "agressief verkoop sfeertje", integendeel. Je moet niks ,maar je vind altijd iets verrassends.

Agda

Op 01 oct 2020

Top winkel en ook nog eens en heerlijke cappuccino toe !!!

Wil

Op 01 oct 2020

De grootste en de beste in Bovenkarspel

Anna

Op 30 aug 2018

Vandaag geweest voor een trouwpak. Eerst rustig kunnen kijken en op moment dat je hulp zoekt, is er een super vriendelijke verkoopster. Ze denkt mee, ziet welke maat nodig is, neemt de juiste maten en zorgt voor koffie. Alle tijd werd er genomen. We zijn compleet geslaagd, pak, overhemd, stropdas, riem, schoenen en sokken tot in detail!! En tot slot kregen we een fles champagne mee. We komen terug, om het pak op maat te laten maken, maar ook om eens heerlijk te shoppen. Want wat een complete zaak, complimenten!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation