Bruidsboutique MariAnna Onze bruidscollectie bestaat uit een grote variatie van vele topmerken.

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsboutique MariAnna Vraag informatie aan
Kleinzand 145
8601 BG Sneek

Dé Bruidswinkel van Friesland

Wij heten je van harte welkom in onze sfeervolle bruidswinkel gevestigd in een mooi grachtenpand in het hart van Sneek!

In een knusse omgeving die warmte uitstraalt, kun je na een eerste verkenning van ons brede assortiment je persoonlijke wensen en ideeën kenbaar maken.

Onze ervaren verkoopsters en coupeuses staan je graag terzijde in een relaxte sfeer. Ook hebben we jurken voor vrouwen met een maatje meer.

Natuurlijk mag je zo bij ons binnen lopen, maar omdat al onze klanten altijd de volle aandacht verdienen, kun je ons het beste bellen of mailen voor een afspraak.

Graag tot ziens in onze winkel!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Andrea

Op 08 oct 2020

Mijn droomjurk daar gevonden!

Mariska

Op 08 oct 2020

een zeer mooie trouwjurk mogen uitzoeken met deskundige adviezen. Al mijn paniek werd weggenomen toen bleek dat de jurk nog niet goed paste. Nogmaals super bedankt

Ursula

Op 08 oct 2020

Onwijs bedankt voor alle hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Alles verliep heel soepel en prettig.

Regina

Op 08 oct 2020

Truus bent een geweldig mens, je weet precies wat bij iemand past en maakte mij een prachtige bruid. echt een geweldige jurk heb ik gekocht en hij zat top. ook heb ik mijn jurk schoon weer terug gekregen!

Mirjam

Op 08 oct 2020

Truus is een topper. Ze luistert echt naar je en laat je met een goed gevoel de winkel uitgaan. Na lang nadenken uiteindelijk een andere jurk uitgezocht, en wat bleef Truus rustig. Echt super!!

M. van Houtert-Schouten

Op 08 oct 2020

Wat een verademing was deze winkel. Na een vreselijke service in een winkel in Drachten zijn we hier terecht gekomen. een half uur van tevoren konden we gewoon deze dag nog terecht. Truus heeft ons ontzettend goed geholpen en van alles laten passen. Mooie winkel en erg goede service! zeker een aanrader!!

K. van Beek

Op 08 oct 2020

Het adres om te slagen voor een prachtige trouwjurk! Ook kun je hier terecht voor alle bijbehorende accessoires. Je krijgt hier echt de aandacht die je verdiend!!

Yvonne

Op 06 jun 2018

Afgelopen vrijdag geslaagd voor mijn droomjurk bij Bruidsboutique MariAnna. Ik heb eerst wat afbeeldingen van trouwjurken laten zien. Al snel had Truus door wat mijn smaak was en daar zijn we mee verder gegaan. Ik heb in totaal 6 jurken gepast en daar zat DE jurk bij. Bedankt voor de goede hulp!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation