Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsboutique MariAnna Onze bruidscollectie bestaat uit een grote variatie van vele topmerken.

13 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsboutique MariAnna Vraag informatie aan
Mevr. Truus Kruiper
Kleinzand 145
8601 BG Sneek

Dé Bruidswinkel van Friesland

Wij heten je van harte welkom in onze sfeervolle bruidswinkel gevestigd in een mooi grachtenpand in het hart van Sneek!

In een knusse omgeving die warmte uitstraalt, kun je na een eerste verkenning van ons brede assortiment je persoonlijke wensen en ideeën kenbaar maken.

Onze ervaren verkoopsters en coupeuses staan je graag terzijde in een relaxte sfeer. Ook hebben we jurken voor vrouwen met een maatje meer.

Natuurlijk mag je zo bij ons binnen lopen, maar omdat al onze klanten altijd de volle aandacht verdienen, kun je ons het beste bellen of mailen voor een afspraak.

Graag tot ziens in onze winkel!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Irene

Op 11 may 2023

Uitstekend geholpen door Truus. Na bij andere bruidszaken maar niet te slagen, gebeld naar bruidszaak MariAnna met de vraag of ik direct langs kon komen. Er was meteen plek en ik hoefde maar even te zoeken en vond dé jurk. Truus dacht in al mijn wensen met mij mee. Uiteindelijk heb ik mijn hele bruiloft gestraald in mijn bruidsjurk!

Ingrid

Op 05 jul 2022

Het uitzoeken van een trouwjurk is niet zomaar wat! Bij Bruidsboutique Marianne wordt er geluisterd naar wat je wilt! Er is oprechte aandacht en je wordt op je gemak gesteld! Super fijn! Bedankt voor de fijne service!

Joke

Op 05 jul 2022

Geslaagd voor mijn droomjurk bij Bruidsboutique Marianna! Ik ben erg goed geholpen door zowel Truus als coupeuse Mieke. Beide zijn zeer vriendelijk, kundig en luisteren goed naar je wensen.

Joaly

Op 17 may 2022

Heel goed en leuk geholpen door Truus. Een winkel waar je je thuis voelt door de ontspannen en gezellige sfeer. Ontzettend veel keuze en ook goed geslaagd. Erg blij met de jurk en alle accessoires.

Mascha

Op 17 may 2022

Bedankt Truus en Mieke voor jullie fijne hulp. In een korte tijd een hele mooie jurk gevonden en kunnen dragen afgelopen zaterdag. Samen met mijn ouders kijken wij terug op hele fijne pasafspraken en op een hele goede en fijne sfeer. Heel erg blij! En we hebben een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij jullie!

Andrea

Op 08 oct 2020

Mijn droomjurk daar gevonden!

Mariska

Op 08 oct 2020

een zeer mooie trouwjurk mogen uitzoeken met deskundige adviezen. Al mijn paniek werd weggenomen toen bleek dat de jurk nog niet goed paste. Nogmaals super bedankt

Ursula

Op 08 oct 2020

Onwijs bedankt voor alle hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Alles verliep heel soepel en prettig.

Regina

Op 08 oct 2020

Truus bent een geweldig mens, je weet precies wat bij iemand past en maakte mij een prachtige bruid. echt een geweldige jurk heb ik gekocht en hij zat top. ook heb ik mijn jurk schoon weer terug gekregen!

Mirjam

Op 08 oct 2020

Truus is een topper. Ze luistert echt naar je en laat je met een goed gevoel de winkel uitgaan. Na lang nadenken uiteindelijk een andere jurk uitgezocht, en wat bleef Truus rustig. Echt super!!

M. van Houtert-Schouten

Op 08 oct 2020

Wat een verademing was deze winkel. Na een vreselijke service in een winkel in Drachten zijn we hier terecht gekomen. een half uur van tevoren konden we gewoon deze dag nog terecht. Truus heeft ons ontzettend goed geholpen en van alles laten passen. Mooie winkel en erg goede service! zeker een aanrader!!

K. van Beek

Op 08 oct 2020

Het adres om te slagen voor een prachtige trouwjurk! Ook kun je hier terecht voor alle bijbehorende accessoires. Je krijgt hier echt de aandacht die je verdiend!!

Yvonne

Op 06 jun 2018

Afgelopen vrijdag geslaagd voor mijn droomjurk bij Bruidsboutique MariAnna. Ik heb eerst wat afbeeldingen van trouwjurken laten zien. Al snel had Truus door wat mijn smaak was en daar zijn we mee verder gegaan. Ik heb in totaal 6 jurken gepast en daar zat DE jurk bij. Bedankt voor de goede hulp!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation