Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De beste enkelbandjes shopping sites voor de bruid & bruidsmeisjes

Enkelbandjes kunnen je look helemaal af maken. In dit artikel geven we je de beste shopping tips. Lees snel verder en scoor die mooie enkelbandjes waarmee je de puntjes op de i zet van jouw bruidslook.

Enkelbandje goud

Draag je gouden sieraden zoals een armband, hanger of oorbellen? Daar past perfect een gouden enkelbandje bij. Doe er voor een leuk detail een bedeltje met een gouden hartje aan.
Shop Enkelbandjes goud

Ibiza enkelbandjes

Enkelbandjes met kleurrijke kralen en schelpen sluiten perfect aan bij de Ibiza-sfeer. Maak met kleurrijke bedeltjes een knipoog naar deze dag, zoals een klavertje vier dat staat voor geluk.
Shop Ibiza enkelbandjes

Enkelbandje zilver

Zilver is terug van weggeweest. Wil je een trendy enkelbandje dragen, kies dan voor zilver. Het wordt extra stoer als het zilver gecombineerd wordt met zwarte kralen.
Shop Enkelbandje zilver

Kralen enkelbandjes

Kralen enkelbandjes heb je in talloze kleuren, zoals mint, lichtblauw, roze, wit of zandkleur. Het geeft een mooi effect als je diverse kralen enkelbandjes uit dezelfde kleurtint boven elkaar draagt.
Shop Kralen enkelbandjes

Enkelbandje touw

Beach wedding? Dan is een enkelbandje van touw, al dan niet met een schelpje eraan, de perfecte keuze om je look compleet te maken.
Shop Enkelbandje touw
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation