Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Juwelier Sjaak Knijn Unieke trouwringen | stijlvolle verlovingsringen| relatieringen | vriendschapsringen

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juwelier Sjaak Knijn Vraag informatie aan
Dhr. Bart Knijn
Heerhugowaard / Landelijk

Gefeliciteerd!

Jullie hebben besloten je aan elkaar te verbinden voor het leven. Het huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en pas compleet met prachtige trouwringen.

Willen jullie graag zelf jullie trouwringen ontwerpen, met behulp van onze expertise, voor een scherpe prijs? Dan zijn jullie bij Albino Ringen aan het juiste adres!

Naast het royale aanbod unieke trouwringen ben je ook op de juiste plek als je op zoek bent naar stijlvolle verlovingsringen, relatieringen en vriendschapsringen.

Oud goud

Veel mensen hebben oude sieraden die ze niet meer gebruiken, maar ook niet willen verkopen. Het goud kan gebruikt worden voor het maken van een nieuw sieraad, bijvoorbeeld een trouwring!

Wil je meer lezen over Albino trouwringen? Ga naar de advertorial

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Koen & Kayley

Op 22 dec 2023

Wat een unieke mogelijkheid dat je bij Albino Ringen je eigen vingerafdruk in je trouwringen kunt laten graveren! Dat heeft ons echt overgehaald om ze daar te bestellen. Tijdens de afspraken waarin we onze wensen bespraken, werden we elke keer erg vriendelijk geholpen. Bovendien kwamen we erachter dat er veel verschillende opties en aanpassingen mogelijk waren. Daardoor konden we onze eigen unieke trouwringen helemaal naar wens laten maken! Bedankt. Koen & Kayley

Maurice

Op 31 aug 2018

Afgelopen weekend ringen afbetaald...binnenkort ophalen..Supertrots en blij dat we zijn...Fantastische service..en je wordt geholpen door zeer lieve,vriendelijke en vakkundige mensen

Anna-Sophie

Op 27 jun 2018

Nog steeds elke dag blij met de keuze van de ringen. Mede doordat we zo goed zijn geholpen. Er is een ruime keuze uit ringen, ook voor elke portemonee is er iets te vinden. Er is ruime tijd voor je als je even een afspraak maakt. En ze maken een foto, van het toch wel memorabele moment, als je de (trouw)ringen hebt uitgekozen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation