Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloftstas: wat je nodig hebt op de grote dag

Elke bruid neemt een tas mee naar haar bruiloft. Het is vergelijkbaar met een luiertas voor baby’s: alles wat je op de grote dag nodig hebt, zit in die tas. Die sleep je niet zelf mee, maar je moeder of beste vriendin zorgt ervoor dat ‘ie dichtbij is als je ‘m nodig hebt. Dit zit erin...

© photo-lime| Shutterstock·com | BALENCIAGA Hourglass tote bag

Last-minute bruilofts survival items

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je tijdens de bruiloft herstelwerkzaamheden moet verrichten aan je haar, bruidsmake-up of trouwjurk. Gelukkig is dat geen reden voor paniek, want je bruiloftstas met alle benodigdheden is altijd dichtbij. Idealiter is dit een tas die klein oogt, maar ontzettend veel opbergruimte heeft. Dit zit er allemaal in je bruidstas:

- Een gezichts- en handcrème. Veel vrouwen hebben een onzuivere huid omdat ze te weinig hydrateren, zowel van binnenuit (voldoende water drinken) als van buitenaf (crème smeren). Ook al lijkt je huid vettig, blijf een goede crème gebruiken.

- Je telefoon. Het kan zijn dat zich een probleem voordoet met de leveranciers of iets anders waarvoor je iemand snel moet kunnen bereiken. Vergeet niet je telefoon op stil te zetten.


Lees ook In welk bruidstasje stop jij je phone?


- Een powerbank. Voor het geval dat je telefoon voor noodgevallen met een lege accu komt te zitten.

- Oordopjes. Er komt een moment waarop je rust nodig hebt. Je wil dan even een momentje voor jezelf. Het luisteren naar je eigen muziek en het uitsluiten van ander geluid om je heen werkt enorm rustgevend. Na dit oplaadmomentje ben je er weer helemaal klaar voor!


© REPORT | Shutterstock·com | VALENTINO Garavani Locò leather shoulder bag

- Mascara. Op een bruiloft zijn nogal wat emotionele momentjes waardoor je mascara uit kan lopen. Werk je mascara bij wanneer dat nodig is, of niet, maar met een mascara op zak ben je in elk geval voorbereid.


Lees ook Schoenen en bruidstasjes van Jimmy Choo


- Make-updoekjes. Voor de uitgelopen mascara die we net al noemden. Ga niet wrijven met een beetje spuug op je vinger, daarmee veeg je meer make-up uit dan je wil en creëer je bovendien een rode vlek op je gezicht. Veeg voorzichtig met een make-updoekje en breng met de mascara een nieuw laagje aan.

- Pepermuntjes. Kauwgom is niet handig – een kauwende bruid is niet erg charmant en je blijft eeuwig met kauwgom zitten als je dit niet even uit kunt spugen. Een pepermuntje geeft een frisse adem en bovendien heb je even iets lekkers om op te knabbelen.

- Een snack. De bruiloft is een hectische dag, onderschat dit niet. De drang naar een snack kan ineens toeslaan. Zorg dat het een gezonde snack is waarvan je veel energie krijgt. Maak desnoods een salade of een broodje klaar in de ochtend.


© yu_photo | Shutterstock·com | GUCCI Diana small shoulder bag

Iets vergeten?

Hebben we nog iets vergeten te melden dat volgens jou écht in een bruidstas moet zitten? Laat het ons weten in een reactie!


Lees ook Welk Bruidstasje of clutch draag jij bij je trouwjurk?


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation