Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Schoenen en bruidstasjes van Jimmy Choo

De schoenen die je draagt op je trouwdag zijn een belangrijk item die je outfit, samen met een tasje of clutch, compleet maken. Met Jimmy Choo’s maak je een modestatement!

© Jimmy Choo | TY Lim | Shutterstock.com

Trouwschoenen Jimmy Choo


Sprankelend zilver, crème wit of met een vleugje goud… De bruidsschoenen van Jimmy Choo zijn feestelijk, uitbundig, stijlvol en super chique! Stap in deze pumps en voel je direct een prinses. Draag je nooit hoge hakken en ga je liever voor wat meer comfort? Geen nood, Jimmy Choo heeft ook flatjes die niet misstaan onder een trouwjurk.


© Jimmy Choo | Papin Lab | Shutterstock.com

Tasje of clutch


Met een tasje of clutch passend bij je schoenen steel je de show. En het is ook nog eens handig, om bijvoorbeeld een zakdoekje in op te bergen. De tasjes en clutches van Jimmy Choo zijn net zo stijlvol als de schoenen. Bezaaid met parels of andere bling bling, en matching met de schoenen in goud, zilver of crème wit. Een echte must have!


© Jimmy Choo | Papin Lab | Shutterstock.com

Bruidsaccessoires set van Jimmy Choo


Ga je voor een bijpassende set van Jimmy Choo schoenen met een tasje of clutch? Je sprankelt van top tot teen! Je kunt ook voor mix en match kiezen: de tassen en schoenen hebben allen een kenmerkende Jimmy Choo stijl. Zilveren schoenen en een crème wit tasje kunnen prima gecombineerd worden.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation