Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sluier voor de bruid | Tips & weetjes

Houd je van tradities, dan kies je vast ook voor een sluier! In dit artikel lees je meer over dit bijzondere onderdeel van jouw bruidslook.

Wat is de betekenis van de sluier?

Boze geesten en demonen: door een sluier te dragen bleef de bruid ervan verstoken! Dit is één lezing over de betekenis van de sluier. Daarnaast was de sluier een symbool voor kuisheid.

Sluier wit of ivoorkleurig?

De kleur van je jurk is leidend voor de kleur van de sluier. Draag je een ivoorkleurige jurk? Dan is het mooi om de sluier in dezelfde tint te kiezen. Bij een sneeuwwitte jurk past dus een witte sluier.

Hoe maak je een sluier vast?

Met haarspelden kun je een sluier simpelweg vastmaken. Heb je liever geen speldjes in je haar of vind je dit onhandig omdat het kan uitzakken? Kies dan voor een hoofdband of tiara waar je de sluier aan kunt bevestigen.

Wat kost een sluier gemiddeld

Net zoals bij de jurk, kun je het ook wat betreft de sluier zo goedkoop of duur(der) maken als je wilt. Een simpele sluier koop je al voor nog geen tachtig euro. Wil je een meer exclusief exemplaar, dan kan de prijs oplopen tot zo’n 450 euro.

Op zoek naar een goedkoper sluier?

In een bruidsoutlet kun je nog wel eens een slagje slaan! Ga erheen en kijk wat de opties zijn, of snuffel online rond. Ook op Marktplaats worden bruidssluiers aangeboden. Laat de sluier reinigen en je hebt voor een prikkie een prachtig eyecatcher te pakken.


Ga naar Bruidsaccessoires professionalsTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation