Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidsaccessoires in Drenthe

De finishing touch voor jullie trouwdag

Met de juiste bruidsaccessoires maak je jouw ‘look’ helemaal af. Sieraden van jezelf of fraaie erfstukken uit de familie, een oogverblindende tiara, stijlvolle handschoenen, bruidstasje, ceintuur, bruidslingerie, een ringkussen, noem maar op.

Ook voor de bruidegom maken de details het verschil. Met een mooie stropdas, dasspeld, pochet, fraaie manchetknopen, goede schoenen en sokken zorg jij voor het perfecte plaatje naast je bruid.

Bruidsaccessoires tips
‘Something old, something new, something borrowed, something blue and a silver sixpence in her shoe’. Super romantisch om je bruidsaccessoires volgens dit oude Engelse gezegde te dragen. Bovendien brengt het geluk, zo wil de overlevering. Een oud sieraad van je oma en een nieuw dat je hebt gekocht of gekregen. Dat mooie zakdoekje van je beste vriendin en iets blauws zoals een kousenband. En die sixpence draag je in je schoen!

Bruidsaccessoires voorbeelden
Welke bruidsaccessoires je draagt kan ook afhangen van het seizoen. Trouwen jullie in de herfst of de winter dan kan een jasje, cape of bolero best lekker zijn om je warm te houden. Of op dagen wanneer het onverhoopt gaat regenen. Je moet er niet aan denken, maar het is handig om daar bij het uitzoeken van je bruidsjurk rekening mee te houden.  lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation