Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Anello Edelsmid Onze collectie bestaat uit bijzondere trouwringen.

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Evelien Petersen
Krommestraat 21
3811 CA Amersfoort

Over Anello

Anello Edelsmid is sinds 2002 gevestigd in het hart van de historische binnenstad van Amersfoort. Hier hebben Eveline Koelega en Vincent Petersen een sfeervolle winkel met een open atelier/werkplaats, zodat u getuige kunt zijn van het schitterende ambacht dat hier wordt uitgeoefend. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie handgemaakte sieraden en trouwringen uit eigen atelier.

Naast onze eigen collectie presenteren wij met zorg geselecteerde sieraden van collega-goudsmeden. Buiten de bestaande collectie kunt u bij Anello Edelsmid ook terecht voor een sieraad op maat of het aanpassen,veranderen of omsmelten van uw eigen sieraden/goud.

In ons atelier ontwerpen en maken wij een prachtige collectie handgemaakte sieraden en trouwringen. Hierbij combineren we het oude ambacht met de technieken van nu. Wij zoeken in onze ontwerpen naar mooie materialen, spannende kleurcombinaties en contrasten in zowel vorm als afwerking.

In onze werkplaats hebben we de beschikking over geavanceerde laserapparatuur, waarmee uitzonderlijke verbindingen kunnen worden gemaakt, die met de traditionele gereedschappen en technieken niet mogelijk zijn.

Door gebruik te maken van de nieuwste 3-d technieken, zijn we in staat om andere, prachtige ontwerpen te maken die voorheen niet mogelijk waren. Wij printen en gieten deze ontwerpen in eigen atelier.

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Theresa

Op 24 nov 2021

Lieve, professionele en toegewijde mensen die echt met je meedenken. Je merkt dat hun hart bij creatie en creativiteit ligt. Ook een hele fijne relaxte sfeer heerst er. Ik kom hier zeker terug!

Judy

Op 24 nov 2021

Sprakeloos en enorm gelukkig. Samen met Eveline ben ik de reis begonnen om onze trouwringen te versmelten in een uniek sieraad. Het resultaat was verbluffend. Daarna werd het idee geboren om ook een bijpassende ketting met hanger te ontwerpen. Eveline heeft de gave om het verhaal en de pure gevoelens te kunnen weergeven in een uniek ontwerp(en). Met deze prachtige sieraden houd je de connectie met je dierbaren. Zo bijzonder.

Sander

Op 24 nov 2021

Mijn vriendin/aanstaande en ik hebben onze trouwringen hier laten maken, en ik heb de verlovingsring door Vincent van Anello laten ontwerpen en maken. We kunnen niet anders zeggen dan dat het enorm vakmanschap is. Ze werken heel precies (volgens mij zelfs met 3D-print technieken), waardoor we hele mooie persoonlijke ringen konden ontwerpen, die ook heel netjes zijn afgewerkt. De communicatie was goed, er wordt goed pro-actief meegedacht, en ze bieden goede service, ook voor onderhoud op de langere termijn. We kunnen Anello alleen maar van harte aanraden als je zoekt naar bijzondere sieraden.

Leonie

Op 24 nov 2021

Meerdere ringen laten maken door Vincent. Altijd vriendelijk, luistert goed naar je wensen, komt met mooie ontwerpen en het eindresultaat is echt een uniek sieraad. Vervolgservice is ook uitstekend!

Mar

Op 31 mar 2020

Acht jaar geleden onze trouwringen gekocht en we werden zo vriendelijk geholpen. Vertrouwen naar de klant toe is groot en de sfeer in de winkel/atelier is zo prettig ontspannen en rustig. Vandaag een ring opgehaald welke deels uit oud goud bestaat, werkelijk prachtig geworden! Van harte aan te bevelen.

Nancy-Els

Op 31 mar 2020

We komen al jaren regelmatig bij Evelien en Vincent, en we zijn altijd verbaasd over de enorme service die ze verlenen. Of het nu gaat om meedenken om binnen een budget een mooi cadeau te vinden of om het repareren van een oude aankoop, het gaat altijd allemaal van harte. Ze maken de aanschaf van een sieraad tot een feest!

Anthea

Op 31 mar 2020

Oprechte aandacht voor mijn wensen, waarbij ze hun eigen vakkennis, creativiteit en passie toevoegen.

Esther

Op 19 mar 2019

Superblij met mijn nieuwe ring! Met zorg ontworpen en gemaakt. Super bedankt!

Varuna

Op 19 mar 2019

Top zaak, onze trouwringen hier laten maken en daar genieten wij nog dagelijks van! Vakmanschap met een goed oor voor de wensen van de klant!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation