Welke.nl
Trouwbedankjes

Jullie persoonlijke ‘dank je wel’

Als aan het einde van je huwelijksdag jullie lieve bruiloftgasten aanstalten maken om te vertrekken wil je ze natuurlijk niet zomaar laten gaan.Naast knuffels en omhelzingen is het erg leuk om ze een welgemeend en persoonlijk bedankcadeautje mee te geven...

lees verder

Trouwbedankjes

Laat je inspireren

Leuk: schrijf een persoonlijke handgeschreven bedankkaart

Een bedankje voor de gasten in de vorm van een kaartje is attent. Als je het kaartje persoonlijk schrijft, komt het écht vanuit jullie. De gasten zullen dit zeker waarderen!

Koosnaampjes die geliefden gebruiken

Als je iemand lief vindt, geef je diegene een koosnaam. Dat doen we niet alleen bij geliefden, maar ook bij dieren. Dat klinkt schattig en geeft direct aan dat we een hechte band met iemand hebben, maar hoe komen we op zulke namen en waarom doen we dat eigenlijk?

Geef al je gasten een persoonlijk & zelfgemaakt trouwbedankje

Wil je afscheid nemen van de gasten op je bruiloft met een persoonlijk trouwbedankje? Schuif dan het zakje met chocolaatjes maar aan de kant: wij hebben de leukste trouwbedankjes die je zelf kunt maken op een rijtje gezet. Ook met twee linkerhanden maak jij een leuk pakketje!

Trouwbedankjes waar je gasten echt blij mee zijn

Trouwbedankjes: een geweldige manier om je gasten oprecht te bedanken dat ze op jullie bruiloft zijn. De gasten vinden het heerlijk om een kleinigheidje te ontvangen. Een trouwbedankje kan iets nuttigs zijn of gewoon een heel leuk aandenken aan een spetterende dag. Check hier de leukste trouwbedankjes!

VIP-gasten die een extraatje verdienen

In de aanloop naar jullie bruiloft hebben jullie van een aantal mensen hulp gehad. Ondersteunende hulp die soms onmisbaar was – en daarom mogen deze vier mensen extra bedankt worden met een speciaal en persoonlijk trouwbedankje.

Geef jij trouwbedankjes aan je gasten?

Een klein presentje om aan je gasten te laten merken hoe leuk je het vond dat ze op jouw bruiloft aanwezig waren, leuk om te geven en om te krijgen. Je kunt de trouwbedankjes tijdens het dineren uitdelen, meegeven als de gasten vertrekken of enkele dagen na de bruiloft nasturen.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation