Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwbedankjes in Zeeland

Jullie persoonlijke ‘dank je wel’

Als aan het einde van je huwelijksdag jullie lieve bruiloftgasten aanstalten maken om te vertrekken wil je ze natuurlijk niet zomaar laten gaan.Naast knuffels en omhelzingen is het erg leuk om ze een welgemeend en persoonlijk bedankcadeautje mee te geven...


Trouwbedankjes zijn origineel, leuk en persoonlijk.

Trouwbedankjes tips

Wil je iets eetbaars geven of niet? Moet het eetbaar zijn, dan kun je teruggrijpen op de oude traditie van de bruidssuikers. Maar het kan ook iets van chocolade zijn of cupcakes. Leuke eetbare gelukspoppetjes of figuurtjes bijvoorbeeld. Niet eetbaar? Denk dan aan een plantje, een pakje feestartikelen, jullie trouwfoto of een miniflesje met wijn van het diner. Bedenk dat een eetbaar trouwbedankje lekker moet blijven, zonder vlekken in het papier of karton. En vergeet niet een klein kaartje erbij te doen met een korte persoonlijke bedanktekst.

Trouwbedankjes voorbeelden

Trouwbedankjes kun je zelf maken. Verzamel de ingrediënten, zoek er een leuke verpakking bij en inpakken maar! Natuurlijk hoef je met trouwbedankjes niet te wachten tot de gasten naar huis gaan. Je kunt ze ook na de huwelijksceremonie geven of bij het diner. Leg ze al eerder klaar voor gasten die vroeger willen vertrekken, dat is ook leuk als decoratie.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation