Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat geef je als bedankje aan ceremoniemeester?

Vraag je een vriend(in) of familielid als jullie ceremoniemeester? Dan is het zeker passend om hem of haar achteraf met een cadeautje te bedanken voor deze taak. Het is een hele verantwoordelijkheid om ceremoniemeester te zijn, dus een mooi gebaar maken als waardering is zeker op zijn plaats.

Welk budget voor bedankje is passend ceremoniemeester?

Dit ligt natuurlijk helemaal aan jullie algehele trouwbudget! Een richtlijn is zo tussen de 50 en 100 euro. Maar onthoud dat het om het gebaar gaat. Als je een heel attent cadeau maakt of koopt en dat kost 20 euro, is dat toch ook helemaal prima?

Geef een gepersonaliseerde knuffel cadeau

Op zoek naar een originele attentie? Laat een gepersonaliseerde knuffel maken! Zeker weten dat dit cadeau een gevoelige snaar raakt bij jullie ceremoniemeester.


Ga naar Knuffelmakers.nl


Cadeaubon in mooie verpakking geven aan de ceremoniemeester

Vind je het leuk dat de ceremoniemeester zelf iets kan uitzoeken? Kies dan voor een cadeaubon. Altijd goed, en je kunt een cadeaubon ook mooi laten verpakken. Het hoeft niet per se een cadeaubon te zijn voor een winkel; je kunt ook een avondje of dagje uit cadeau geven. Denk aan een cadeaubon voor een wellnesscentrum of voor een etentje.

Parfums & verzorgingsproducten voor hem & haar zijn altijd goed

Een lekker luchtje, wie houdt er niet van? Zowel een mannelijke als vrouwelijke ceremoniemeester maak je vast blij met een heerlijk parfum of een setje verzorgingsproducten van goede kwaliteit.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation