Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

VIP-gasten die een extraatje verdienen | Trouwbedankjes voor bruiloftsgasten

In de aanloop naar jullie bruiloft hebben jullie van een aantal mensen hulp gehad. Ondersteunende hulp die soms onmisbaar was – en daarom mogen deze vier mensen extra bedankt worden met een speciaal en persoonlijk trouwbedankje.

Wie krijgt welk trouwbedankje?

De VIP’s op jouw bruiloft zijn sowieso de getuigen, de bruidsmeisjes en bruidsjonkers en ouders van het bruidspaar. Anders dan bij de ‘gewone’ gasten, mogen de trouwbedankjes van deze vier groepen personen best wat meer kosten. Ze hebben immers meer betekend voor jullie bruiloft. De gewone trouwbedankjes kosten doorgaans rond de vijf euro per persoon, de bijzondere trouwbedankjes mogen tussen de twintig en dertig euro per persoon kosten. En voor dat geld kun je hele leuke dingen kopen!

Trouwbedankjes voor de bruidsmeisjes

Bruidsmeisjes jong of oud (of beide): elke bruid heeft ze nodig. Bedank ze met een prachtig trouwbedankje waaraan je kunt zien dat je veel om je dames geeft. Denk aan een prachtige armband, een schattige giftbag gevuld met goodies, een dagje sauna, een mooi sieradendoosje of een gepersonaliseerde make-up tas, eventueel gevuld met hun favoriete merk make-up.

Trouwbedankjes voor de getuigen en bruidsjonkers

Wat voor een trouwbedankje kan je halen voor de getuigen? Dat ligt natuurlijk ook aan de type persoon. Er bestaan heel wat leuke mokken of bierpullen voor de ‘best man’, maar als je een chiquere optie wilt, kies dan voor mooie manchetknopen. Een heupfles, vulpen, paar sokken of flessenkoeler die gepersonaliseerd is maakt ook een leuk en grappig cadeau. Deze cadeaus kan je overigens ook aan de bruidsjonkers geven.

Trouwbedankjes voor de ouders van het bruidspaar

De mama’s en de papa’s... Die mogen we natuurlijk niet vergeten. De belangrijkste personen in je leven en al helemaal op je bruiloft. Hun trouwbedankje mag nog wel het speciaalste zijn van allemaal. Maak het persoonlijk en ontroerend door er een zelfgeschreven brief bij te voegen. Als cadeau kun je denken aan een prachtig fotoalbum, een sieraad met mooie inscriptie, een beeldje dat symbool staat voor jullie relatie of natuurlijk een uitnodiging voor een heerlijke dag vol met ontspanning. Je kunt ze ook een weekendje weg geven als bedankje. Nu is het hun beurt om te genieten!

Tekst: Sanne van Bortel


Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation