Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De leukste trouwbedankjes voor op je bruiloft

Je gasten zijn het belangrijkste element op je bruiloft. Alle mensen zijn gekomen om dit speciale moment samen met jullie te vieren. Daarom is het leuk om na afloop van je bruiloft al deze mensen te bedanken met een leuk bedankje. Zo zullen je bruiloft nooit meer vergeten. Het kan best lastig zijn om een bedankje te verzinnen waar je gasten echt blij mee zijn. Hieronder vind je de leukste trouwbedankjes op een rij. 

Glas met jullie namen

Op een trouwfeest wordt er vaak veel gedronken. Het is niet altijd handig als je gasten voor ieder drankje een nieuw glas moeten pakken. Met een persoonlijk glas sla je twee vliegen in één klap. Laat de naam van je gasten in het glas graveren. Zo kan iedereen zijn glas makkelijk terugvinden en hebben je gasten gelijk een leuk trouwbedankje.

Planner

Een planner is ook een leuk trouwbedankje waar iedereen blij mee zal zijn. Planners heb je in allerlei soorten en maten. Kies uit bijvoorbeeld een agenda of een kalender of een boekje waar je todo lijstjes in kunt maken. Met een planner maak je het leven van je gasten een beetje makkelijker. 

Cartoonist

Bijna iedereen vindt het leuk om getekend te worden door een cartoonist. Huur een cartoonist in die je gasten kan natekenen als ze dat leuk vinden. Leg alvast lijstjes klaar. Zo kunnen je gasten hun portretten makkelijk in een lijstje stoppen. Zo hebben ze een erg leuk trouwbedankje en zullen ze je bruiloft

Polaroid of photobooth

Met een photobooth kunnen je gasten onbeperkt op de foto met hun vrienden en familie en natuurlijk met jullie als bruidspaar. Leg een paar leuke attributen neer zoals hoeden en snorren en je gasten hebben gegarandeerd plezier. Aan het einde van de avond nemen ze allemaal een fotostrip als trouwbedankje mee naar huis. 

Gelukskoekjes

Deze koekjes ken je waarschijnlijk wel. Als je ze open breekt vind je in het koekje een leuke spreuk of levenswijsheid op een papiertje. De koekjes kun je bestellen, maar het is ook erg leuk om ze zelf te maken. Zo kun je je gasten naar huis laten gaan met een persoonlijke boodschap. 

Donatie aan een goed doel

Je kunt ook het geld wat je anders had gespendeerd aan trouwbedankjes doneren aan een goed doel. Bestel leuke kaartjes en geef deze aan je gasten mee. Zet op het kaartje het bedrag dat je aan het goede doel doneert. Vergeet er ook niet op te zetten aan welk goed doel je het geld doneert.

Plantje

Een plantje is ook een leuk cadeautje om te geven. Het symboliseert vruchtbaarheid. Daarnaast is een plantje altijd leuk als decoratie in een woonkamer of slaapkamer. Wil je voor veilig gaan, kies dan voor een plantje. Er zullen weinig mensen te vinden zijn die dit geen leuk trouwbedankje vinden. 

Receptenboekjes

Als je gasten van koken houden is een klein receptenboekje met een aantal recepten door het bruidspaar samengesteld een erg leuk aandenken aan jullie bruiloft. Iedere keer als de gasten een van de recepten maakt, zullen ze even terugdenken aan jullie bruiloft.

Hoe presenteer je de trouwbedankjes?

Op je bruiloft plaats je de trouwbedankjes op een plek waar ze goed opvallen en waar de gasten altijd langskomen op hun weg naar buiten. Het is erg leuk om alle cadeautjes bij elkaar te hebben staan. Vraag aan de fotograaf om er een mooie foto van te maken. 

De kosten van trouwbedankjes

De kosten van een trouwbedankje bepaal je natuurlijk zelf. Het ligt er natuurlijk aan welk trouwbedankje je in gedachten hebt. Qua prijs kun je het zo gek maken als je zelf wil. De prijs loopt snel op naarmate je meer gasten uitnodigt. Ook met een klein budget kun je prima hele leuke trouwbedankjes kopen. Daarnaast kun je je trouwbedankjes ook zelf maken als je genoeg tijd hebt. 

Trouwbedankjes bestellen of zelf maken?

Er zijn allerlei leuke trouwbedankjes te verzinnen. In plaats van trouwbedankjes te bestellen kan het ook erg leuk zijn om ze zelf te maken. Dat geeft een extra persoonlijk tintje aan het cadeautje. Heb je het al druk genoeg met het regelen van de bruiloft, dan kun je natuurlijk de bedankjes ook gewoon bestellen. Bestel je een grote hoeveelheid in een keer dan kan je dat soms mooie kortingen opleveren. 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation