Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De leukste bedankjes voor jullie bruiloftsgasten

Natuurlijk hoort het erbij: de bedankjes voor bruiloftsgasten. Heb je al een idee wat je wil geven om jullie waardering te tonen aan de gasten voor het feit dat ze aanwezig waren? Wij zetten de leukste bedankjes op een rij. Ook voor een kleiner budget!

Handig! Kant-en-klare bedankjes voor je bruiloft

Een jute zakje met een hartje erin, een mini weckpotje met wat lekkers, een klein flesje met olijfolie of een sleutelhanger in de vorm van een klavertje vier… Het zijn slechts een paar voorbeelden van de vele kant-en-klare bedankjes die je online eenvoudig kunt kopen.


Lees ook Cadeau voor de ceremoniemeester? Geef een gepersonaliseerd bedankje


Gepersonaliseerde bedankjes

Wil je een persoonlijke touch aan jullie bedankjes geven? Natuurlijk kan dat! Of je nu kiest voor een zakje met bloemzaden of een blikje met snoepjes. Met de wikkel kun je het cadeautje eenvoudig personaliseren. Het is mogelijk om online die wikkel zelf te ontwerpen.

Tip: deze bedankjes voor de bruiloft zijn goedkoop

Zoek via Google op ‘bruiloft bedankjes onder 1 euro’. Ook dan heb je nog genoeg keuze! Een doosje met een lekkere ‘zoen’ of andere snoepjes, een wenspoppetje of geluksarmbandje: ook voor een kleiner budget zijn leuke bedankjes te vinden. Het gaat immers om het gebaar, niet om hoe kostbaar het bedankje is.

Altijd leuk: grappige bedankjes

Een flesje ‘kater’-water, roze zonnebrillen of een zelfgemaakte party popper… Met deze cadeautjes gaan jullie gasten lachend de deur uit.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation