Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Leuk: schrijf een persoonlijke handgeschreven bedankkaart

Een bedankje voor de gasten in de vorm van een kaartje is attent. Als je het kaartje persoonlijk schrijft, komt het écht vanuit jullie. De gasten zullen dit zeker waarderen!

In deze tijd van digitale post valt een persoonlijke, handgeschreven bedankkaart positief op! Het laat zien dat jullie tijd en aandacht hebben besteed aan het bedankkaartje. Het geeft je ook de mogelijkheid om specifiek mensen te bedanken en een lieve groet op de kaart te zetten. Bij een standaard bedankkaart heb je dat voordeel niet.

Welke tekst bedankkaartje

Wat kun je nu op zo’n kaart schrijven? Je zou mensen persoonlijk kunnen bedanken voor hun mooie cadeau. Ook leuk is het om mensen te bedanken voor de fijne band die jullie hebben. Voor hun vriendschap of het feit dat jullie er zo’n leuke buren aan hebben.

Kaartje geven op de bruiloft

Wil je liever niet na de bruiloft nog al die kaarten moeten schrijven en posten? Je kunt de gasten ook een bedankkaartje meegeven als ze jullie trouwfeest verlaten. Richt een tafel speciaal in voor een dergelijk trouwbedankje. Het nadeel is dan wel dat je het wat minder persoonlijk kunt maken, dan bij een gerichte boodschap per gast. Het kost je wat tijd, maar het zal zeker gewaardeerd worden!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation