Partydrink

Shotjes met en zonder alcohol

Bestel uw unieke shotjes online!

Partydrink heeft een groot assortiment aan lekkere shotjes in kleine glazen flesjes met een gepersonaliseerd etiket. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren.

Of het nu gaat om een shots als bedankje bij een bruiloft of jubileum, een welkomstdrankje, een trouwbedankje, een origineel bedankje bij een geboorte, een vrijgezellenfeest of de opening van een nieuw bedrijf – Partydrinks levert alle shooters!

Shotjes kopen

Bij Partydrinks kun je shotjes kopen die zijn voorzien van een eigen etiket. Hierdoor zijn de shots ook uitermate geschikt voor marketing & promotie of als perfecte giveaway tijdens feesten & evenementen. Wij zorgen ervoor dat het feest of evenement niet snel vergeten wordt! Wil je liever zelf aan de slag met het maken van shotjes? Dan kan je bij ons de lege glazen flesjes en de etiketten kopen.

Flexibiliteit en snelle levertijd

Partydrink bedrukt de etiketten zelf op de kleine glazen flesjes of op de wijnflessen. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en kunnen wij de kwaliteit nauwkeurig bewaken. Bij ons staat u als klant centraal! U bepaalt welke afbeelding, tekst of logo er op de etiketten moet worden gedrukt. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Gekleurde LED ballonnen

De perfecte decoratie voor elk trouwfeest en evenement! Deze gekleurde LED Ballonnen verhogen gegarandeerd de feestvreugde.

0413-367809

06-12716123

Adres: De Dollard 23 5463 RE Veghel

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

De Dollard 23

5463 RE Veghel

0413-367809

06-12716123