Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

EventGoodz.nl Met deze populaire trouwgadget maak je jouw feest compleet!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
EventGoodz.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Waaiers bedrukken doe je bij EventGoodz.nl

Een waaier is dé must-have trouwgadget van dit moment. Op een hete zomer-dag is niets heerlijker dan wat frisse lucht tijdens je trouwfeest. Of je nu een fancy ronde waaier, een tropische papieren waaier of een Festival waaier laat bedrukken, een ding is zeker; heerlijke verkoeling is gegarandeerd!

Waaiers bedrukken voor je bruiloft

Dit is een leuke verfrissende give-away! Waaiers bedrukken met een eigen als aandenken aan je bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een leuke tekst waarbij je jullie namen en trouwdatum vermeldt, eventueel gecombineerd met de tekst "Just Married". Vraag een offerte aan en ontvang een gratis drukproef! Het is ook mogelijk een volledig eigen design aan te leveren die in dezelfde stijl ligt als de trouwkaart. 

Top kwaliteit waaiers

Er zijn waaiers in verschillende modellen en kleuren leverbaar. Je kunt ze ook nog volledig naar jouw wens samenstellen. Bedrukking is mogelijk op verschillende posities op de waaier en in verschillende drukkleuren. Bij de ronde waaier en de festival waaier is het zelfs full color bedrukking mogelijk! En wil je liever geen bedrukking? Dan is het altijd mogelijk om ook daarvoor te kiezen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Pixiedust Productions

Op 12 nov 2019

Waaiersbestellen doet echt enorm zijn best om het hun klanten naar de zin te maken. Je wordt heel persoonlijk benaderd en geholpen, waardoor je je niet voelt als nummer 267 van vandaag. Erg prettig om mee te werken. Absoluut een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation