Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Photobooth huren voor je bruiloft, say cheese!

We kunnen waarschijnlijk beter vertellen waarom een photobooth géén goed idee is, die lijst is veel korter! Ons enthousiasme is veel te groot en daarom vertellen we maar al te graag waarom een photobooth een geweldig en tevens nog underrated idee is voor je bruiloft. Maar laten we eerst bij het begin beginnen en even precies uitleggen van een photobooth is. Aan het einde van het artikel ben jij helemaal overtuigd dat je er ook eentje op de bruiloft wil!

Photobooth wat is dat?

Een photobooth is eigenlijk letterlijk vertaald een fotohokje, zoals je die misschien wel van vroeger kent. Qua uiterlijk ziet het eruit als een soort losstaand pashokje. Na het inwerpen van geld (inmiddels werkt het natuurlijk ook met een pinpas, creditcard of telefoon), kun je plaatsnemen in het hokje en wordt er een aantal foto's gemaakt. Vroeger kon je niet zien hoe je erop stond - het was een gokje of je er mooi op stond of niet. Gelukkig zijn de huidige photobooths inmiddels een stuk moderner en kun je wel zien hoe je erop staat voordat er een foto wordt genomen.

Hoeveel kost een photobooth?

Lijkt het je nou ook leuk om een photobooth te plaatsen op je bruiloft, maar wil je wel graag eerst even weten hoe duur dat grapje is? Denk bij een fotohokje aan ongeveer € 400 tot € 800 euro. Je krijgt dan een 'echt' hokje voor enkele uren lang, met onbeperkt foto's maken. We zeggen 'echt', omdat er ook opblaasbare hokjes bestaan. Deze zijn een stuk goedkoper, maar niet per se partyproof. Just saying.


Bekijk ook | Voorbeeld foto's decoratie


Bij het huren van een photobooth voor je bruiloft krijg je er in de meeste gevallen props bij waarmee je kunt poseren. Dat maakt de foto nog net weer iets leuker!

Wat zijn photo props?

Photo props zijn attributen die je kunt gebruiken om te poseren op de foto. Denk aan het snorretje of brilletje op een stokje, maar ook verkleedkleren zoals een felgekleurde boa of een gek hoedje kunnen hier prima bij horen. Veel bedrijven bieden deze props aan, vaak zit dit bij de prijs inbegrepen, maar check het nog wel eventjes voor de zekerheid.

Hoe maak je zelf een photobooth?

Vind je dit nu een beetje te prijzig voor zo'n fotohokje? Je zou ook zelf een photobooth in elkaar kunnen flansen. Het hoeft namelijk niet per se een fysiek hokje te zijn, een leuk fotohoekje kan ook. Zet er een versierde tafel neer met een polaroid-camera erop en mensen snappen het idee wel. Props kun je in verschillende winkels vinden, soms heeft de Action zelfs leuke spulletjes!


Ga naar Photobooth Professionals en huur ook een fotohokje


Waar kan je fotohokjes huren?

Een fotohokje huren kan heel eenvoudig via internet. Er zijn talloze aanbieders, ook bij jou in de buurt. Neem eens een kijkje bij de professionals op onze website om eenvoudig en snel de voordeligste deals te vinden. Of Google eventjes! Het aanbod is reuze, de photobooth is nu immers heel populair. Kies echter niet direct de eerste de beste, er is veel concurrentie en dat betekent dat er altijd een betere prijs of betere voorwaarden zijn te vinden.


Ga naar Photobooth ProfessionalsTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation