Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Magic Mirror op je bruiloft | Photobooth

Wil je graag op de foto gezet worden, maar heeft de bruidsfotograaf nauwelijks tijd of oog voor de gasten? En als je eindelijk vastgelegd wordt, staat iedereen er leuk op, behalve jij... de Magic Mirror biedt uitkomst! De interactieve fotospiegel is zelf te bedienen en maakt gebruik van een spiegelreflexcamera. Professionele foto’s, door jezelf genomen. Vind je het kiekje niet leuk? Maak met één druk op de knop een nieuwe en laat je op je mooist vastleggen. De Magic Mirror neemt weinig ruimte in en kan ook buiten staan.

Fotoframes toepasbaar op bruiloftsthema

Hebben jullie een bruiloftsthema? Bij elk thema zijn passende fotoframes beschikbaar voor de Magic Mirror. Een fotoframe maakt het kiekje een stuk vrolijker en persoonlijker. Ook kun je kiezen uit verschillende virtuele kostuums, props om mee te poseren, Instaprint of maak een grappige GIF! De Magic Mirror is een unieke belevenis op jullie bruiloft waar nog lang over nagepraat zal worden.

Gasten stellen fotoboek samen

Een van de unieke features van de Magic Mirror is dat je foto’s direct kunt uitprinten. Zo heb je zelf ook een leuke herinnering aan de bruiloft. Op elke bruiloft leggen we een mooi boek naast de Magic Mirror, zodat gasten hun leukste foto’s direct kunnen printen en een lief berichtje bij hun foto in het album kunnen zetten. Alle foto’s kunnen dubbel geprint worden, dus gasten kunnen er één mee naar huis nemen en één in het fotoalbum plakken!

Direct jullie eigen trouwalbum

Aan het eind van de dag heeft het bruidspaar direct hun eigen fotoalbum, vol met leuke foto’s van alle gasten en allerlei persoonlijke berichtjes. De foto’s worden ook nog eens digitaal verstuurd, dus het bruidspaar kan hun eigen album samenstellen of de foto’s online zetten.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation