Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotosnap We hebben ervaring, heel veel ervaring!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotosnap Vraag informatie aan
Dhr. Joey Tocino
Fluorietweg 41
1812 RR Alkmaar

Gefeliciteerd,

Leuk dat je gaat trouwen! Bezig met trouwplannen of gewoon opzoek naar inspiratie voor jouw speciale dag? Vergeet niet om je gasten te vermaken, dat doe je heel gemakkelijk met een photobooth. Een photobooth op je bruiloft is leuk voor jong en oud. De gasten kunnen zelf aan de slag. De foto's worden meteen geprint, en, wat zij niet weten... je krijgt alle foto's ook nog digitaal. Pressie middel voor het leven! :-)

Fotostrips, gastenboeken en bedankjes

We komen de photobooth natuurlijk ruim voordat het feest begint leveren. Dit stemmen we met jou of de locatie af. We zorgen dat het gereed staat wanneer de gasten arriveren. De gasten kunnen gelijk beginnen bij binnenkomst. Hoe leuk is het dat de gasten meteen 1 foto in het gastenboek kunnen plakken. De andere mogen ze zelf houden. Een uniek bedankje. Geen gemaakte foto's maar een tastbare en waardevol aandenken aan je bruiloft.

Persoonlijk ontwerp

De fotostrips worden helemaal naar jou wensen opgemaakt zodat je een uniek en persoonlijk ontwerp voor de fotostrips ontvangt. Wij vragen vaak naar de uitnodiging van de bruiloft waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je kunnen ontwerpen. Mocht je andere wensen hebben dan op de uitnodiging te zien zijn kan dat uiteraard ook. We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Symen van der Veen

Op 21 oct 2023

Op 17 mei 2022 hebben wij via ‘Letter Be Light’, een handelsnaam van ‘FotoSnap’, drie lichtletters besteld en direct volledig betaald. 6 juni 2023 kregen wij via een andere leverancier te horen dat ‘Letter Be Light’ sinds 1 januari 2023 niet meer bestaat. Wij hebben direct contact gelegd met ‘FotoSnap’. We kregen diverse antwoorden te horen, het laatste bericht was dat de letters gewoon op onze bruiloft geleverd zouden worden. De letters waren verkocht samen met onze opdracht. Aan ons kon niet verteld worden wie zou leveren, maar dat zou allemaal goed komen. ‘FotoSnap’ zou alles regelen met de locatie wat betreft leveren. Op vrijdag 22 september 2023 waren er op onze bruiloft geen letters. Direct de dag daarna hebben wij contact opgenomen met ‘FotoSnap’. Er kwam helaas geen duidelijk antwoord tot na het weekend. Ze vonden het allemaal heel vervelend dat ze vergeten waren te leveren, terwijl wij hadden doorgekregen dat een ander bedrijf dat zou doen. We kregen direct ons geld terug gestort en daarmee was de kous af. We hebben ‘FotoSnap’ meerdere keren de gelegenheid gegeven om ons ook nog op een andere manier tegemoet te komen, al was het maar met een bosje bloemen. Ook dit bleef uit. Wij voelen ons door ‘FotoSnap’ in de steek gelaten en eigenlijk ook wel opgelicht. En dan ook nog de brutaliteit hebben om er vanuit te gaan dat de door ons betaalde huwelijksreis de door ‘FotoSnap’ veroorzaakte teleurstelling wat heeft verlicht! Wanneer de DJ niet op komt dagen of de locatie op de dag van niet beschikbaar blijkt te zijn of je taart niet geleverd word zonder af bericht, dan is het terug krijgen van alleen je geld toch ook niet voldoende?!

Gea

Op 06 nov 2018

Fotosnap gezien op een trouwbeurs. Direct al lol gehad

Cloe

Op 25 oct 2018

De photobooth van fotosnap heeft mijn feest echt gemaakt. Tip: zet hem midden op je feest wat alle gezelligheid zit eromheen! De kwaliteit van de foto’s waren boven mijn verwachting en het maken van je eigen fotokader doen ze ook heel goed! Complimenten voor de service en een top product. Het was het geld meer dan waard want deze herrineringen heb ik voor altijd.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation