Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een mooie & tastbare herinnering aan jullie bruiloft is natuurlijk de photobooth

Een photobooth op jullie grote dag is gegarandeerd een succes! Iedereen kan in dit hokje zelf een gekke, mooie, romantische of grappige foto maken. Dat zijn leuke tastbare herinneringen waar je later met veel plezier op terugkijkt.

Photobooth bruiloft kosten

Een photobooth huur je al vanaf zo’n 200 euro per dag. Je mag dan een onbeperkt aantal digitale foto’s maken. Voor prints komt er dan wel nog een bedrag bij. De kosten daarvan liggen aan het aantal prints dat jullie maken. Voor ongeveer 100 euro kun je zo’n 300 prints laten maken. Check online goed de verschillen tussen aanbieders: de kosten variëren, maar wat je daarvoor krijgt varieert ook, dus kijk en vergelijk goed.

Photobooth props bruiloft

Natuurlijk is het leuk als er bij de photobooth de nodige ‘props’ liggen. Dit zijn attributen die de foto nog gekker of leuker maken. Denk aan een groot hart, aan een bijzonder masker of de letters ‘love’.
Lees ook Photobooth huren voor je bruiloft, say cheese!

Gepersonaliseerde photobooth

Naar wens kun je de photobooth ook personaliseren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een specifieke achtergrond. Of door de fotostrips die worden geprint te laten voorzien van een tekst. Bijvoorbeeld jullie namen en de trouwdatum.

Photobooth voor buiten

Niet elke photobooth mag en kan buiten staan. Kijk dus goed voordat je er eentje huurt of deze buiten mag staan. Vraag dit na bij de aanbieder waar je de photobooth wil huren.

Ga naar de leukste photobooths op Trouwen.nl

Natuurlijk vind je op ons trouwplatform al de leukste photobooths. Wij nemen je hiermee zoekwerk uit handen, dus klik gelijk door.
Ga naar Photobooth Professionals
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation