Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Festival photobooth op je bruiloft!

Maak van je bruiloft een feestje met een festival photobooth! Het decor van het fotohokje is aan te passen op het thema van je bruiloft. Je kunt ook kiezen voor drie verschillende decors, die gedurende de dag veranderen. Zo staan jouw bruiloftsgasten altijd gekleurd op de foto!

Verschillende decors in photobooth

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor een soort thema je op je bruiloft hebt, of zelfs als je helemaal geen thema hebt, want een photobooth heeft altijd een leuk decor dat bij jullie bruiloft past. Een superheldenthema, een hoedjesthema, een snorrenthema, een roze of blauw thema, de jaren 90, noem het maar op.


Het fotohokje is al lang geen kaal hokje meer, maar een creatieve en kleurrijke manier om jezelf eens op een gekke manier op de foto te zetten. Geen stijve geposeerde foto’s, maar lekker gek doen met een aparte outfit en achtergrond!

Gekke foto’s van je bruiloft

Een bruidsfotograaf maakt prachtige foto’s van je bruiloft, en als het goed is zijn ze niet allemaal geposeerd – maar toch zijn zulke bruidsfoto’s vaak een beetje hetzelfde. Iedereen wil er mooi op staan. In een fotohokje kan iedereen lekker gek doen en helemaal los gaan. Trek een gekke outfit aan – eventjes niet meer netjes in je bruidspak! – en trek een gekke bek.


Of kies voor een vermomming en laat later op de bruiloft iedereen raden wie er op de foto staat. Met een photobooth heb je niet alleen entertainment voor je gasten tijdens de bruiloft, ook na de bruiloft denken ze nog lang aan dit feest terug, want iedereen krijgt als aandenken hun eigen foto’s mee! De photobooth print de foto’s direct uit. Plak één setje in jullie photobooth-bruidsalbum en het andere setje nemen de gasten mee. Super leuk!


Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation