Sound 4 all Topkwaliteit in licht en geluid !

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Sound 4 all Vraag informatie aan
Helmond

Wordt uw huwelijk een sprookje met een schitterend feest? Sound4all zorgt ervoor dat uw bruiloft onvergetelijk wordt. Onze bruiloft dj hebben minimaal 10 jaar ervaring en zijn allround.

Maatwerk

Samen gaan we uw wensen tot in detail uitwerken. Ook zal de bruiloft dj mogelijkheden aandragen die juist bij uw trouwfeest past.

• Wat dacht u van een saxofonist op uw huwelijksfeest?
• Een zanger of zangeres op uw bruiloft?
• Of een spectaculaire lasershow?
• Misschien is onze nieuwste en dunste led dansvloer iets voor uw feestavond?

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw bruiloft zo mooi mogelijk te maken. Dat wordt allemaal besproken in een vrijblijvend gesprek waarin alles tot in detail aan bod komt.

Kwaliteit

Meestal gaat een bruidspaar op een leuk plaatje af bij hun keuze van de drive-in show, maar net zo belangrijk is de kwaliteit van de speakers. Een goedkope geluidset zal gauw als gevolg hebben dan men zich stoort aan het geluid wanneer het harder gezet wordt.

Onze slogan is "Topkwaliteit in licht en geluid" .

Kies voor kwaliteit, zodat de feestavond van uw bruiloft er niet alleen mooi uitziet, maar dat u ook geniet van de kwaliteit van het geluid.

Bruiloft dj

Sound4all werkt alleen met allround bruiloft dj's die minstens 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Zij kennen de muziek van de vroeger tot nu en houden rekening met geluid, wensen van het bruidspaar, de gasten en de wensen van de locatie. Pas dan krijgt u met al deze ingredienten een geslaagd feest.

Wij wensen u alvast een schitterende bruiloft toe !

Met vriendelijke groet,

Sound4all

Wil je meer lezen over Sound 4 all? bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Romy & Dennis

Op 17 jun 2020

Alweer een week geleden dat onze trouwdag in Kasteel Maurick was. De dag vloog voorbij en we hebben ontzettend genoten. Een intieme en persoonlijke ceremonie, door naar een ongedwongen borrel en daarna heerlijk eten. En als klapper het feest. Laten we beginnen met de opstelling in de zaal, gewoonweg top! De vloer zag er fantastisch uit en maakte het geheel helemaal af. En toen begon daadwerkelijk het feest. Wat ons betreft het feest van het jaar! Ongelooflijk genoten! Ook heel veel complimenten gekregen van de gasten die aanwezig waren. Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage deze dag. Het spetterend feest na een hele mooie dag.

Jacq

Op 28 aug 2018

Sound4all een goede organisatie! Komen afspraken na. Zowel via de mail als telefoon een goede snelle reactie. Echt een aanrader! Van te voren kan je aangeven welke muziek stylen je wel of niet wilt horen. Daar wordt ook gewoon aan gehouden. Geen nummers dubbel, top! Wij hebben dj-dennis op het abrahams feest van mijn man gehad. Gewoon bij ons thuis, in de huiskamer! Wij, maar ook onze gasten vonden het geweldig! Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar Dennis, enorm bedankt!!!!

Priscilla en Martijn

Op 25 jun 2018

Wij bij Auberge du Bonheur in Tilburg getrouwd. Na een fantastische dag met onze families volgde uiteraard; onze feestavond. Een avond waarbij de muziek verzorgd werd door de dj van Sound4All. We zijn begonnen in oktober 2016 met het zoeken naar een DJ. We wilden graag een DJ hebben die ook de mogelijkheid had om videoclips af te draaien. Een herinnering aan onze vakanties in Lanzarote, waarbij er een bar was die dit dagelijks deed. Na even op Google gezeten te hebben kwamen we uit in Helmond bij Sound4All. Het contact was meteen super. Anthony vertelde vol passie over zijn videobooth en nodigde ons uit om eens een proefshow te komen bekijken in Helmond. Anthony was een echte professional en liet alles zien, niets was te gek. Hoe meer gasten, hoe groter alles uitgepakt kon worden, maar alles kan ook afgestemd worden op kleinere groepen. Na de proefshow was het meteen duidelijk voor ons! Sound4All moest onze avond verzorgen. Het contact tussendoor was super verlopen, Anthony is een prettige man om mee te werken, hij luistert goed en geeft eerlijk zijn mening! Het contact verliep altijd prima en we konden ook altijd bellen met vragen en opmerkingen. Sound4all draagt ook goede en leuke ideeën aan! Op de dag zelf was de dj heel goed op tijd! Hij zette alles klaar en was ruimschoots op tijd klaar. Bij binnenkomst draaide hij rustige muziek en speelde al wat foto’s van de trouwreportage af. Dat was heel erg leuk! Na de openingsdans barstte het feest los en de dansvloer is ook niet meer leeg geweest, desondanks dat het een warme dag was. De videoclips zorgde echt voor een meerwaarde tijdens het feest. De muziek en verlichting was heel goed afgestemd voor de hoeveelheid mensen en Anthony wist ook precies wat er wanneer gedraaid moest worden om het feest goed aan de gang te houden. Men had ook goed de mogelijkheid om liedjes aan te vragen, maar de dj hield wel daarin goed duidelijk onze afspraken aan. De avond was zo gezellig dat we een half uurtje uitliepen, de dj was hier ook ontzettend flexibel in! We hebben achteraf zo ontzettend veel complimenten over onze DJ gehad! Het was een prachtig feest waar iedereen van genoten heeft. We kunnen hier met veel plezier op terug kijken. Bedankt voor de mooie feestavond! Het was in één woord: Fantastisch!

Ben en Manouk

Op 21 jun 2018

Toen wij onze bruiloft gingen plannen, gingen wij ook op zoek naar iemand die voor ons de muziek zou regelen. Wij hadden al snel het idee dat we een DJ wilden. We houden van veel verschillende stijlen van muziek en dat was ook belangrijk voor ons, dat alle genres gedraaid konden worden. Wij kwamen via Green Village bij Sound4All terecht. WIj hebben gekeken naar de recensies en die waren allemaal lovend. Wij hebben daarna besloten om een afspraak te maken met Anthony. Wij zijn naar zijn kantoor gegaan en daar hebben we een gesprek gehad. We kwamen binnen en werden hartelijk verwelkomd door Anthony. We bespraken onze ideeën en hadden gelijk een klik met elkaar. Anthony begreep wat wij wilden en hij vond het zelf ook leuk dat er meerdere genres gedraaid zouden worden. Hij was ontzettend vriendelijk en we voelden ons gelijk op ons gemak. We vonden het best spannend, maar hij nam de tijd voor ons om alles te bespreken en hij liet ook wat filmpjes zien van andere bruiloften. Hij liet weten dat bij zijn bedrijf professionele DJ'S werken die veel ervaring hebben met bruiloften. Het zou ook kunnen dat hijzelf zou komen draaien. We hadden vooraf laten weten wat wij voor show wilden. Hij nam ons mee naar achter waar hij de apparatuur had opgesteld, zodat we een idee kregen hoe het eruit zou zien. Dat was al super om te zien. We hadden gelijk een goed gevoel bij Anthony en Sound4All, ook de enthousiasme van Anthony was ontzettend aanstekelijk. We besloten al snel dat we Sound4All zouden inhuren voor onze bruiloft.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation