Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Photobooth bruiloft? Altijd leuk & lachen!

Natuurlijk koester jij de vrienden en familie die bij jullie trouwfeest zijn. Om een blijvende herinnering aan de grote dag te hebben, is het een goed idee om een photobooth te huren. Hoe later op de avond, hoe leuker de foto’s worden!

Fotobooth accessoires

Er zijn tal van accessoires oftewel probs die een fotosessie in de photobooth nog leuker maken. Een bordje Mr & Mr’s bijvoorbeeld, een snor, kroon, hoedje, hartje, gekke bril of masker… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Photobooth huren trouwfeest

Een photobooth zorgt voor spontaan plezier! Of het nu je opa en oma zijn die een romantisch kiekje maken, of je dierbaarste schoolvrienden die poseren voor een groepsfoto… Een photobooth is alleen al op het moment zelf heel leuk, en natuurlijk als herinnering aan jullie bijzondere dag.

Verschillende soorten photobooths te huur

Vandaag de dag zijn er meerdere soorten photobooths die je kunt huren. Wil je dat de gemaakte foto’s worden gemaild, gedeeld op social media of juist direct geprint worden en uit de booth komen rollen? Het is allemaal mogelijk! Je kunt ook een keuze maken op basis van de uitstraling van de photobooth. Op onze site vind je een lijst met betrouwbare leveranciers: handig!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation