Fotobelevenis De perfecte fotobelevenis voor elke gelegenheid

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotobelevenis Vraag informatie aan
Purmerend

Fotohokje

Zodra het gordijntje van de fotobooth sluit, begint de belevenis past echt. Staat iedereen in de juiste positie? Druk op de knop en het fotohokje start automatisch met het nemen van foto’s. Door ons unieke camera systeem kijk je altijd in de camera en met onze professionele flitsers, garanderen we de allermooiste foto’s. De foto’s worden direct afgedrukt en zijn via de iPad onbeperkt af te drukken en te mailen.

Iedereen met een mooie herinnering uit de photobooth naar huis.

Fotobusje

De eye catcher op elk event, het VW Fotobusje. Laat je gasten het volkswagen gevoel in combinatie met het photobooth gevoel van vroeger ervaren. Wedden dat ze het allemaal uitschreeuwen van vreugde! Direct na de fotosessie wordt de foto in de VW fotobus geprint en kan iedereen aan de buitenzijde naar hartenlust de foto’s delen en extra afdrukken.

We hebben ‘slechts’ 2 fotobussen in ons assortiment, de oranje fotobus en de de mint groene fotobus.

Flitskist

Onze flitskist is een one-of-a kind photobooth. Niet alleen zijn design maakt hem zo begeerd, maar vooral het interne flitssysteem maakt deze fotokist zo uniek. 2 professionele flitsers zorgen voor een optimale belichting van de gasten. Bij de flitskist maken mensen met grotere groepen grappige foto’s. De ipad naast de fotobooth maakt het mogelijk om voor iedereen een foto mee naar huis te krijgen als ulitieme herinnering aan de avond. De achterwand systemen zijn los bij de flitskist te huren.

Fotospiegel

Laat je betoveren door deze magische fotospiegel. Poseer voor de spiegel zoals je thuis ook voor de spiegel poseert en de spiegel zal door zijn unieke ingebouwde flitstechniek super mooie foto’s van jou en je gasten maken. Dit is de fototrend van 2017. De fotoherinnering komt direct uit de printer rollen.

Polaroid printer

NIEUW! De polaroid printer is onze nieuwste aanwinst. Foto’s vanaf je mobiele telefoon direct afdrukken op als polaroid formaat. Het is een ongekende photo booth belevenis, iedereen zal ervan genieten. Gebruik de afscheur strook aan de polaroid foto voor een leuke boodschap aan je gasten.

Hashtag printer

Foto’s afdrukken vanaf je Instagram account? Laat je gasten het WOW effect ervaren met de hashtag Instagram printer. Via een vooraf bepaalde hashtag kan iedereen de foto via Instagram en Twitter posten. Binnen enkele seconden liggen deze foto’s afgedrukt in de printer unit. Het is de tastbare herinnering aan een mooi evenement.

Bruidsfotografie – Trouwbelevenis

Een bruidsfotograaf met een fotohokje, dat is nog steeds behoorlijk uniek in Nederland. Maak je bruiloft compleet met ons Trouwbelevenis pakket, waarbij we bruidsfotografie en een fotobooth gecombineerd aanbieden. Huur je in de avond de fotobus, dan kunnen we het VW busje natuurlijk ook voor de fotoshoot gebruiken.

Fotobelevenis Oost Nederland
Roy

Theda Mansholtstraat 40
7424 GX Deventer

Fotobelevenis België
Johan Vanstraelen

Jan Frans Willemslaan 21
3550 Zolder
België

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Veldbloem

Op 05 apr 2022

Wat een succes was de flitskist van fotobelevenis! De communicatie van tevoren verliep al heel prettig, er werd goed geluisterd naar de wensen en ze waren erg flexibel. De flitskist was mooi op tijd geleverd en opgebouwd en zag er super uit. Er is veel gebruik van gemaakt tijdens het feest en zo heeft ieder een mooie herinnering aan een prachtige avond. Wij raden Fotobelevenis ten zeerste aan!

Bruidspaar Nagel

Op 01 sep 2021

Prachtige photobooth met leuke accessoires. Service vooraf, tijdens en na onze bruiloft was fantastisch. Mocht je op zoek zijn naar een photobooth dan raden wij zeker aan voor Fotobelevenis.nl te kiezen

Marco & Bettie

Op 04 nov 2020

Gisteren op onze bruiloft de fotospiegel gebruikt van fotobelevenis.nl Wat een succes, het heeft de avond nog leuker gemaakt dan hij al was. Iedereen was enorm enthousiast. Oud en jong zijn tientallen keren op de foto gegaan en de foto’s waren fantastisch! Ook de medewerker was beleefd en spontaan. Enorm bedankt voor jullie bijdrage aan ons feest. Wij zien uit naar de digitale foto’s.

Latoya & Herman

Op 04 nov 2020

Wat een geweldige extra op ons feest! Lange rijen aan het hokje, vriendelijke begeleiding en geweldige foto's! een perfecte aanvulling voor de fotograaf tijdens het avondfeest van ons huwelijk! Enorm veel complimenten van onze gasten op het toffe idee, de leuke attributen en het eindresultaat. En een geweldig aandenken voor ons als bruidspaar!" Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service, jullie hebben een geweldig concept. Blijf zo verder doen!

Elles

Op 07 nov 2019

Geweldig lieve mensen met de perfecte middelen! Ze hebben onze dag echt compleet gemaakt door een te gekke photobooth. De prachtige oranje Volkswagen bus was mooi om naar te kijken en wat is er een lol in beleefd! Echt helemaal top!

Eline

Op 14 nov 2018

Gisteren zijn wij getrouwd en we hebben echt hilarische foto's in ons gastenboek! Echt super bedankt iedereen was super enthousiast over het foto hokje! Echt een dikke vette aanrader !!

Mabel

Op 14 nov 2018

Wij zijn de 26-09-2017 getrouwd wat een top dag mede door jullie... de mensen hebben er echt van genoten!

Adriana

Op 19 sep 2018

"Op zondag had ik als weddingplanner een surprise bruiloft georganiseerd en was ik die dag ook aanwezig als ceremoniemeester. De communicatie vooraf, tijdens en na het event was top. Ze hielden me met alles op de hoogte, ook tijdens het event. Hierdoor is een prachtig product geleverd. Stefan is er de hele avond geweest en heeft zelfs iedereen gemotiveerd om een foto is het gastenboek te plakken. Het gastenboek staat dan ook vol met leuke foto's uit het fotohokje met een leuke tekst erbij. Het bruidspaar en de gasten vonden het helemaal leuk. Bedankt Stefan, Jasper & de rest van het team!"

Leroy & Carmelle

Op 20 jun 2018

Het fotohokje was echt een fantastische aanvulling op ons huwelijksfeest! Jasper heeft alles verzorgd en in goede banen geleid. De service is super! Goede communicatie voorafgaand aan het feest. Daarna tijdens het feest ook met de ceremoniemeester. Ook de afsluitende mail was erg leuk. Nogmaals bedankt! Echt een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation