Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De leukste bruidsspelletjes voor binnen!

Indoor bruiloftsspelletjes horen bij een bruiloft die gevierd wordt in de koudere maanden van het jaar, bij een knisperend haardvuurtje en een lekker drankje in je hand. Laat alle bruiloftsgasten meedoen met deze super leuke indoor bruiloftsspelletjes!

Indoor bruiloftsspelletjes

Buiten is het guur weer, maar het bruidspaar en alle bruiloftsgasten zitten lekker binnen, op een prachtige trouwlocatie. Het bruidspaar heeft allerlei leuke spelletjes georganiseerd voor jong en oud waarmee ook nog eens een leuk prijsje valt te winnen. Deze indoor bruiloftsspelletjes kun je allemaal doen:

- Ringenjacht. Overal op de trouwlocatie zijn er plastic verlovingsringen verstopt. Laat iedereen meezoeken! Degene die de meeste ringen heeft gevonden, wint een leuke prijs, en krijgt misschien wel een aanzoek van zijn of haar liefde...

- Photo Booth ofwel fotohokje. Een Photo Booth is op elke bruiloft een aanwinst. Vaak hebben fotohokjes allerlei leuke gadgets en props bij zich waardoor je hele gekke foto’s kunt maken. Organiseer een wedstrijdje waarbij de gekste foto wint. Laat iedereen meedoen en stemmen.

- Het pas-getrouwd-spel. Het bruidspaar is nu getrouwd, maar hoe goed kennen ze elkaar? Geef ze allebei een whiteboard en een marker en stel ze de volgende vragen:

- Wat zou je partner willen hebben als laatste maaltijd?
- Waarin zou jouw partner willen dat je les neemt?
- Wat is de ideale date night van je partner?
- Beschrijf hoe je partner was op jullie eerste date.
- Met wie had je partner een relatie voor jullie elkaar ontmoetten?
- Wat vindt jouw partner het mooiste aan je lichaam?
- Hoe voelde je je toen jullie je verloofden?
- Hoe lang hebben jullie een relatie gehad voor jullie je verloofden?
- Waar kijk je het meeste naar uit nu je getrouwd bent?
- Waar zie je tegenop nu je getrouwd bent?

- Bruiloftsliedjes op aanvraag. Laat alle gasten een briefje invullen met hun favoriete nummers op de bruiloft. Vraag naar specifieke momenten, bijvoorbeeld voor muziek tijdens de receptie, tijdens de ceremonie en tijdens het avondfeest.

- Het vragenspel. Dit spel is erg populair op verlovingsfeesten en bruiloften. Het gaat om uitdagende vragen zoals wie de eerste stap zette, wie zich beter kleedt, wie meer geld uitgeeft, wiens auto schoner is, wie er altijd laat is, wie er beter kan koken, wie de beste cijfers haalde op school, wie er beter kan rijden en wie beter een geheim kan bewaren. Laat het bruidspaar rug tegen rug zitten en geef ze allebei een bordje met allebei hun namen erop. Ze kunnen van elkaar niet zien wat ze antwoorden, maar de gasten wel!

- Casino games op de bruiloft doen het altijd goed. Huur een paar tafels waar je verschillende spelletjes kunt spelen, zoals roulette en blackjack. Er wordt niet met echt geld gespeeld, maar er zijn wel weer leuke prijzen te winnen.

Prijzen voor de bruiloftsspelletjes

Bij indoor spelletjes horen natuurlijk ook te winnen prijzen! De prijzen zijn natuurlijk in een trouwthema, of speciaal voor twee personen (lekker romantisch). Denk aan prijzen zoals een giftcard om ergens gezellig een drankje te drinken of hapje te eten, mooie kaarsen, kleine flesjes champagne, chocolaatjes en andere lieve snoepjes, zeepjes, lotions, notitieblokjes, dagboekjes, koffiebonen, wijnopeners of een mooie vaas. Moge de beste winnen!

Sanne van Bortel


De leukste bruiloftsspelletjes voor buiten

Als jullie de bruiloft interactiever willen maken en alle gasten willen betrekken bij jullie speciale dag, organiseer dan een aantal leuke spelletjes! Als je tijdens een warme zomer trouwt, zijn outdoor spelletjes op je bruiloft natuurlijk het leukste. LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation