Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Caravan Fotobooth Opvallende groene fotobooth caravan van Lelyfoto

Caravan Fotobooth Vraag informatie aan
Dhr. Michael Erkens
Lelystad / Landelijk

Een hele leuke fotobooth voor bij uw bruiloft! De inrichting en backdrop/achtergrond kunnen eenvoudig aangepast worden aan elk thema en uiteraard hebben we ook veel leuke en grappige accesoires beschikbaar voor op de foto, zoals een grote collectie aan gekke brilletjes.

De caravan komt standaard met ondersteuning en begeleiding, zodat u er geen omkijken naar heeft. Ook komt deze leuke fotobooth inclusief onbeperkt aantal afdrukken op fotostrips (5x15cm) of standaard 10x15cm formaat. Er kunnen tot 5 foto's per sessie gemaakt worden en uiteraard is de afdruk ook helemaal naar wens te maken, met de fotostrip worden direct twee exemplaren afdrukt. Heel leuk is dan ook om de gasten een van de twee strips meteen in te plakken in het gastenboek, of in de glazen brievenbus te doen die Lelyfoto zonder extra kosten kan meeleveren.

Lelyfoto is een bekende fotograaf uit Lelystad met jaren ervaring met bruiloften, kinderen, feesten en evenementen, en mocht u voor uw bruiloft zowel onze fotobooth als trouwfotograaf nodig hebben dan kunnen we altijd een leuke korting even. Zie ook ons andere profiel op deze website:https://trouwen.nl/contact/lelyfoto

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Caravan Fotobooth
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation