Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lelyfoto Van kinderfotografie tot bruidsreportages

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Lelyfoto Vraag informatie aan
Dhr. Michael Erkens
Lelystad / Landelijk

Bruidsfotografie

De belangrijkste en een van de mooiste dagen van jullie leven, daar wil je later nog lang van kunnen nagenieten. Lelyfoto maakt tijdens jullie trouwdag prachtige en spontane foto's gedurende de hele dag. 

Naast natuurlijk de belangrijke foto’s tijdens het officiële gedeelte ben ik ook graag aanwezig bij de voorbereidingen ’s ochtends bij jullie thuis tot aan feest ’s avonds. Tussendoor leg ik natuurlijk alle emoties en spontane acties van de dag vast en is er ook tijd ingeruimd voor de groepsfoto’s en niet te vergeten een geweldige fotoshoot van het bruidspaar. 

Met de oplevering van de foto’s zijn de mogelijkheden eindeloos, bijna vanzelfsprekend is natuurlijk een prachtig opgemaakt album, maar denk ook eens aan een leuk aandenken voor de familie en vergeet vooral de foto voor aan de muur niet. 

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, daarom werk ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je mij snel bereiken, gebruik dan whatsapp, maar uiteraard kan het ook gewoon via de telefoon of e-mail.

 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marcia

Op 02 aug 2022

Vorige week met mijn dochters van 6 en 1 een (winter)shoot gedaan. We werden heel enthousiast ontvangen en er is echt alles aan gedaan om de meiden mooi op de foto te zetten, ik ben heel blij met het resultaat. Had moeite met kiezen zoveel goede foto’s

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation