Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Yor Entertainment Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag? Bel gerust

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Roy Egberink
Deventer / Landelijk

Bruiloft DJ


Het Ja woord is dan eindelijk gegeven! Van harte gefeliciteerd, maar wat nu? Er zijn vele belangrijke zaken die nu geregeld moeten worden. Zoals een datum, locatie, maar vooral de invulling van de feestavond. Yor Entertainment denkt graag met jullie mee over de gang van zaken en de wensen van het bruidspaar.

Jullie droomlocatie is middels gevonden en vastgelegd en nu verder? Welke invulling kiezen jullie als bruidspaar voor de feestavond? Wordt het een bruiloft DJ of een toch een band. Ook wordt er vaak gekozen voor een combinatie van beiden. Wat ook belangrijk is, is dat men kijkt welke Drive In Show jullie als bruidspaar voor ogen hebben. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de genodigde gasten, de locatie en jullie budget

Photobooth huren

Fotohokje huren DeventerJe gaat iets organiseren en de tip ‘huur zo’n leuke photobooth’ heb je al meerdere keren gekregen! Waarschijnlijk ben je al enkele aanbieders tegengekomen en kom je erachter dat de term ‘photobooth’ voor heel erg veel producten geldt. Van een fotokist op statief tot aan een fotohokje en van fotozuil tot aan een volkswagen fotobus, iedereen gebruikt er de term ‘photobooth’, ‘fotobooth’ of ‘fotohokje’ voor.

Ben je op zoek naar de unieke toevoeging voor jouw evenement? Huur dan één van onze photobooths! Bij ons heb je de keuze uit drie verschillende modellen, beiden geleverd met diverse extra’s. Bovendien geldt voor al onze photobooths dat je onbeperkt mag printen! Met een fotohokje leg je het feest op een hilarische wijze vast. Wat zijn de voordelen van een fotohokje op je bruiloft? Kortom je ontvangt van ons beleving, een uniek gastenboek en een fotostripje als bedankjes voor je gasten. Allemaal natuurlijk in de stijl van jullie bruiloft. Laat je overtuigen!

Verlichte dansvloer

Een verlichte dansvloer huren maakt jouw evenement of feest tot een spetterende avond.

Onze verlichte dansvloer geeft niet alleen extra sfeer aan elk feest of evenement, maar de gasten zullen zich ook meteen uitgenodigd voelen om de dansvloer te betreden. Je zult merken dat de vloer als een magneet werkt en binnen no-time de dansvloer gevuld is!

Een verlichte dansvloer huren is succes voor de rest van de avond.

Een verlichte dansvloer huren betekent altijd dat je van jouw feest in één klap een succes maakt! Met een verlichte dansvloer haal jij de sfeer direct in huis en zullen jouw gasten versteld staan! Het maakt niet uit of je een geheel aangeklede feestzaal wil hebben of alleen de verlichte dansvloer als toffe eye- catcher! Met een verlichte dansvloer geef je gegarandeerd een extra dimensie aan jouw feest.

Wij leveren één van de dunste Ledvloeren die momenteel beschikbaar is, hierdoor heb je geen last van een vervelende hoge opstap. Je kunt bij ons zowel een kleine vloer in de woonkamer huren of een dansvloer voor in een grote club, bedrijfsevenement of beursstand.

Licht, geluid en beeld verhuur.

Vandaag de dag zijn audiovisuele toepassingen niet meer weg te denken als ondersteuning van tal van evenementen. Of het nou gaat om een feest, vergadering, presentatie, een productintroductie of een grote bijeenkomst: uw boodschap wilt u goed overbrengen. Sprekers moeten uitstekend verstaanbaar zijn, uw pand, product of beurs perfect uitgelicht en multimedia moeten naadloos worden geïntegreerd.

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ilona van der Kaaij - Peek

Op 19 sep 2023

In mei 2022 een top feest gehad met Roy, een bruiloft om nooit te vergeten. De muziek was voor iedereen in trek. het was super aangekleed en we hadden de Photobooth erbij gedaan met verschillende props, wat was dit een fantastisch item en erg in trek bij de gasten. Onwijs bedankt voor deze fantastische avond.

Marcella Braakhekke-Schut

Op 19 sep 2023

Gister onze bruiloft gehad en deze toppers hebben er een mooi feest van gemaakt voor ons! Precies hoe we het wilden.

Marja

Op 30 aug 2022

Top DJ die de sfeer er zeker in brengt!

Rianne

Op 23 aug 2022

Roy, bedankt dat jullie de muziek en de fotozuil geregeld hebben op onze bruiloft! Wij hebben genoten! In 1 woord: fantastisch

Henk

Op 23 aug 2022

zaterdag topshow van partydj Roy van Yor entertainment. namens heel Sibculo hartelijk dank voor dit geweldige feest!

Leonie

Op 23 aug 2022

Wat hebben wij een TOPavond gehad, met geweldige muziek. YOR entertaiment SUPER bedankt. Richard het was geweldig, dank je wel

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation