Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Boothville De beste photobooth deal

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Boothville Vraag informatie aan
Dhr. Matthijs de Vos
Landelijk

Sinds het ontstaan van Boothville in 2011 hebben wij al vele tevreden klanten mogen voorzien van een passende photobooth. Onze ervaringen met verschillende soorten evenementen heeft er toe geleidt dat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze gebruiksvriendelijke photobooths zorgen gegarandeerd voor een geslaagd evenement.

Onze photobooths zijn zeer geschikt voor bruiloften. Door onze brede kennis over de mogelijkheden met de photobooths, kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor jullie bruiloft.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rianne

Op 13 dec 2023

Boothville was (t/m het aller laatste moment) heel flexibel met de aflever- en ophaaltijden. Echt een hele fijne samenwerking en goede communicatie met de medewerkers van Boothville.

Anja

Op 13 dec 2023

Alles keurig op tijd geleverd, geplaatst en weer opgehaald. Alle gemaakte foto's binnen drie dagen al op de mail gekregen!

Beau

Op 13 dec 2023

Alles goed geregeld, netjes op tijd voor het installeren en ophalen. Ontzettend vriendelijke mensen! De Photo Booth zelf werkte top en de foto's die eruit kwamen waren van goede kwaliteit. Iedereen was mega enthousiast over de Photo Booth. Het is zeker een aanrader!

Ymke

Op 06 dec 2023

Een echte toevoeging voor ons trouwfeest. Op tijd geleverd, onbeperkt printen, eigen lay out voor de printjes, goede kwaliteit foto's. Ik heb maar van 1 ding spijt en dat is dat we niet veel meer foto's hebben gemaakt. Het plezier spat van de fotos af en de herinneringen zijn daardoor mooi vastgelegd. Erg blij dat we deze photobooth gehuurd hebben. Volgende feestje huren we hem zeker weer.

Jacolien

Op 14 dec 2022

Photobooth gehuurd voor onze bruiloft. Alles werd op tijd gebracht en gehaald. Foto's een aantal dagen later digitaal per mail ontvangen. De gasten vonden het een groot succes!

Jaimy

Op 14 dec 2022

De Photobooth was the place to be op onze bruiloft. Wij hebben een print in het gastenboek laten plakken en de ander mee naar huis. De foto’s krijg je digitaal nagestuurd. Een dikke aanrader voor mooie herinneringen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation