Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Schonewille Fotografie Fotograferen is mijn passie, niets is mij gek genoeg

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Schonewille Fotografie Vraag informatie aan
Dhr. Martin Schonewille
Bloklandweg 41
7914 PH Noordscheschut

Trouwfotograaf Martin

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie graag dat deze feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die zo spontaan en ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? En misschien willen jullie ook wel een luxe trouwalbum met een unieke herinnering aan jullie dag?

Vinden jullie het belangrijk dat jullie op je trouwdag lekker jezelf kan zijn en alles vastgelegd gaat worden zoals jullie willen. En dat de fotograaf iemand is die met jullie meedenkt en ook geniet van jullie dag?

Dan kom je vanzelf terecht bij (Martin) Schonewille Fotografie.

Spontane trouwreportage

Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen. 

Afwisselende foto’s

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af.

Selfie booth Wat is het?

De selfie booth is een soort fotohokje/photobooth, maar dan als fotozuil én desgewenst losse achterwand. Voor deze achterwand kunnen gasten zichzelf op de foto zetten.

Voor wie?

Geef je binnenkort een feest of wil je op je bruiloft mooie en unieke herinneringen maken? Dan is de selfie booth een must!

Uniek aandenken

Gasten maken de origineelste foto’s en zo hebben jullie én je gasten een uniek aandenken aan je bruiloft of bedrijfsfeest.

Korting voor bruidsparen

Laten jullie je trouwdag verzorgen door Schonewille fotografie? Dan kun je de selfie booth met korting huren. De selfie booth is ideaal om op het feest neer te zetten, zodat gasten een selfie kunnen maken. Leuk als herinnering aan een topfeest!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kirsten en Peter

Op 29 jan 2020

Eigenlijk hadden we een paar jaar terug al eens kennis gemaakt met Martin op het feest van onze vrienden. En zijn werkwijze is ons altijd bijgebleven! We zijn zelf niet zo van de foto’s maar hoe hij het voor elkaar kreeg weten we nog steeds niet, maar in een lekker ontspannen sfeertje kreeg hij er ons op zoals we zijn! En het rare is: de rest van de dag en gasten is in beeld gekomen zonder dat we eigenlijk hebben gemerkt.Toen we de proefdruk van ons album via de mail kregen was die erg mooi. Met enkele kleine aanpassingen is het Album helemaal van ”ons”. Dit is een echte vakman. Martin is een geboren fotograaf, maar nog meer mens met super veel humor en inlevingsvermogen echt een toffe vent die jou dag extra bijzonder maakt.

Welleweerd

Op 21 aug 2018

Wij zijn erg tevreden met de foto's en het mooie trouwalbum. Martin weet een ontspannen sfeer neer te zetten tijdens het maken van de foto's. Hierdoor een mooi album met spontane foto's een mooie herinnering! Daarnaast een snelle levering van het album en alle foto's.

Hilde

Op 12 jun 2018

Echt een topfotograaf!!! Wat waren we toch blij met Martin!!! Super contact gehad en op de dag was het echt geweldig!!! Wat hebben we met hem gelachen!!! Martin was er al bij het opmaken tot aan een deel bij ons feest. Hij heeft echt super foto’s gemaakt!!! Hij laat je helemaal op je gemak voelen en niks is te gek of probeert hij uit. Ik had graag nog een uur langer de fotoshoot willen doen maar helaas lukte niet kwa tijd Haha. Ons trouwalbum heeft hij top verzorgd en oh wat zijn we daar blij mee!!!! Om een lang verhaal kort te maken hij is een topper en zeer zeker aan te raden!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation