Schonewille Fotografie

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Schonewille Fotografie Vraag informatie aan
Bloklandweg 41
7914 PH Noordscheschut

Bruidsfotografie Schonewille Fotografie in Noordscheschut

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kirsten en Peter

Op 29 jan 2020

Eigenlijk hadden we een paar jaar terug al eens kennis gemaakt met Martin op het feest van onze vrienden. En zijn werkwijze is ons altijd bijgebleven! We zijn zelf niet zo van de foto’s maar hoe hij het voor elkaar kreeg weten we nog steeds niet, maar in een lekker ontspannen sfeertje kreeg hij er ons op zoals we zijn! En het rare is: de rest van de dag en gasten is in beeld gekomen zonder dat we eigenlijk hebben gemerkt.Toen we de proefdruk van ons album via de mail kregen was die erg mooi. Met enkele kleine aanpassingen is het Album helemaal van ”ons”. Dit is een echte vakman. Martin is een geboren fotograaf, maar nog meer mens met super veel humor en inlevingsvermogen echt een toffe vent die jou dag extra bijzonder maakt.

Welleweerd

Op 21 aug 2018

Wij zijn erg tevreden met de foto's en het mooie trouwalbum. Martin weet een ontspannen sfeer neer te zetten tijdens het maken van de foto's. Hierdoor een mooi album met spontane foto's een mooie herinnering! Daarnaast een snelle levering van het album en alle foto's.

Hilde

Op 12 jun 2018

Echt een topfotograaf!!! Wat waren we toch blij met Martin!!! Super contact gehad en op de dag was het echt geweldig!!! Wat hebben we met hem gelachen!!! Martin was er al bij het opmaken tot aan een deel bij ons feest. Hij heeft echt super foto’s gemaakt!!! Hij laat je helemaal op je gemak voelen en niks is te gek of probeert hij uit. Ik had graag nog een uur langer de fotoshoot willen doen maar helaas lukte niet kwa tijd Haha. Ons trouwalbum heeft hij top verzorgd en oh wat zijn we daar blij mee!!!! Om een lang verhaal kort te maken hij is een topper en zeer zeker aan te raden!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation