Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotohuisjehuren.nl Een tastbare, blijvende herinnering voor iedereen.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Fotohuisjehuren.nl Vraag informatie aan
Dhr. Jaap Baarends
Landelijk

Fotohokje huren voor je bruiloft? Bij Fotohuisjehuren.nl huur je de allerleukste fotohokjes voor jullie bruiloftsfeest. Een onvergetelijke herinnering! Wat maakt ons zo uniek? Bij ons huur je alle fotohokjes zónder tijdslimiet.

Aan het einde van de avond maak je altijd de leukste foto’s en je wilt natuurlijk niet dat het fotohokje dan al afgebroken is. Onbeperkt plezier maken met het fotohokje, daar staan wij voor garant.

Vintage Photobooth

Door zijn unieke style is de Vintage photobooth perfect op bruiloften. De extra Vintage Studioverlichting maakt hem helemaal af! Door de professionele fotocamera en printer maakt deze de mooiste foto’s. Een tastbare herinnering voor iedereen. Breid uit met opties zoals een achtergronddoek, accessoires en meer.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Joël

Op 14 jul 2020

Super bedrijf, goeie service!! 2 jaar geleden op de bruiloft gehad!! We genieten nog steeds van de leuke foto’s!! Bedankt!

Madelein

Op 14 jul 2020

Heel betaalbaar, je mag het fotohuisje de hele dag houden, attributen worden meegeleverd, je kunt je eigen ontwerp maken voor de printjes en krijgt alle foto's na afloop digitaal. Super!

Maya

Op 14 jul 2020

We had a blast!! geweldig om erbij te hebben. Alles was echt goed geregeld!

Marrit

Op 14 jul 2020

Het fotohuisje heeft de hele dag en avond op onze bruiloft gestaan en wat krijg je daar een geweldige reeks foto's van. Hoe later het wordt, hoe grappiger de foto's worden incl. attributen. De communicatie, de helderheid en het resultaat mogen er wezen! Onze ceremoniemeesters en trouwlocatie vonden het contact ook erg prettig! Bedankt voor het leuke aandenken voor ons en voor onze gasten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation