Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ideetjes voor de bedankjes op je bruiloft

Staat je keuze voor de trouwbedankjes vast, dan weet je ook hoe je die het beste kunt inpakken. In feestelijk inpakpapier, in een mooi bedankdoosje of een bedanktasje: het kan allemaal.

Bedank kaartjes

Bedenk dat een eetbaar bedankje in de verpakking lekker moet blijven zonder dat er vlekken in het papier of karton ontstaan. En vergeet ook niet er een klein kaartje bij te doen met een korte persoonlijke bedanktekst.

Bedankjes zelf maken

Heb je bij winkels rondgekeken naar bedankjes, maar vind je het wat te prijzig worden? Dan kun je ze natuurlijk ook zelf maken. Verzamel de losse ingrediënten (denk bij eetbare bedankjes aan de bewaartijd!), zoek er een leuke verpakking bij en inpakken maar! Leuk om te doen en het bespaart geld.

Wanneer geef je de bedankjes?

Natuurlijk hoef je met bedankjes niet te wachten tot de gasten naar huis gaan. Je kunt ze ook na de huwelijksceremonie geven. Of ze voor het diner naast de borden leggen. Wil je ze bij het vertrek overhandigen, leg ze dan al eerder klaar voor gasten die vroeger willen vertrekken. Mooi uitgestalde bedankjes staan bovendien erg decoratief.

Geschreven door Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation