Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Geef al je gasten een persoonlijk & zelfgemaakt trouwbedankje

Wil je afscheid nemen van de gasten op je bruiloft met een persoonlijk trouwbedankje? Schuif dan het zakje met chocolaatjes maar aan de kant: wij hebben de leukste trouwbedankjes die je zelf kunt maken op een rijtje gezet. Ook met twee linkerhanden maak jij een leuk pakketje!

Persoonlijk trouwbedankje

Niets maakt een cadeautje leuker dan een persoonlijk extraatje. Spreek je gasten aan door middel van een lief briefje of een naamkaartje.

Geef als trouwcadeautje bijvoorbeeld een zakje met zaadjes, zodat ze in het voorjaar mooie bloemen in de tuin hebben die doen denken aan jullie bruiloft

Of kies voor grappige tekst die aansluit bij het cadeautje. Bijvoorbeeld, bij een potje bloemenhoning: ‘Meant to bee’ of ‘You’re my honey bee’.

Sleutelhanger als trouwbedankje

Een leuk kleinigheidje waar iedereen altijd wel iets mee kan is een sleutelhanger. Voor mannen kan je een sleutelhanger kiezen die ook nog eens functioneert als bieropener. Schrijf voor iedere gast een briefje van twee regels met een lieve tekst erop. Je kunt het ook algemeen houden en voor iedereen dezelfde lieve tekst printen. Wel iets minder persoonlijk, maar het scheelt wel veel werk.

Zin om veel moeite te doen?

Maak voor iedere gast een liefdeshoroscoop en verpak deze in een fortune cookie. Eenmaal thuis aangekomen hebben ze niet alleen iets lekkers om op te peuzelen, maar zullen ze ook te weten komen wat de sterren voor hun in petto hebben op het gebied van de liefde!

Leuke trouwbedankjes

Veel mensen sparen wel iets in hun leven. Probeer erachter te komen wat jouw gasten sparen en maak daar een trouwbedankje van. Persoonlijker kan bijna niet. De één krijgt een badeend, de ander een koelkastmagneetje. Bij elk trouwbedankje komt een leuke tekst. Begin er dus op tijd mee, want hier kan je best een poosje mee bezig zijn. Het is ’t echter helemaal waard, want jouw gasten zullen helemaal dol zijn op hun persoonlijke trouwbedankje.


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation