Welke.nl

Prachtige ringen uit Zeeland

Eigentijdse trouwringen Zeeland. Wanneer jullie in het huwelijksbootje stappen zal dat vele emoties met zich meebrengen. Trouwen is heel bijzonder en mooi en dat vraagt natuurlijk om net zulke bijzondere en mooie ringen. 

lees verder

Trouwringen

Laat je inspireren

Wie van jullie gaat het aanzoek doen?

Een aanzoek waarbij de vrouw in plaats van de man op één knie gaat komt steeds vaker voor, maar slechts in vijf procent van de gevallen kiest de vrouw ervoor om het aanzoek te doen. Dat ligt grotendeels aan de traditie, maar als je graag wil trouwen, waarom zou je dan wachten tot je liefje het aanzoek doet?

Aanzoek doen op basis van je sterrenbeeld

Wil je de grote vraag stellen aan je liefje, maar zit je verlegen om gave ideeën voor je aanzoek? Check dan eens je sterrenbeeld of die van je partner, want bij elk sterrenbeeld past weer een ander soort aanzoek.

Huwelijksaanzoek? Laat je nooit pushen om ja te zeggen

Iedere relatie kent ups en downs, daar is niets geks aan. Maar wil de een trouwen en de ander (nog) niet, zet die persoon dan nooit onder druk en laat je zelf ook niet onder druk zetten. ‘Ja’ zeggen omdat je denkt dat je geen keuze hebt, is nooit een goed idee.

Trouwring gemakkelijk van je vinger afhalen

We gaan er niet van uit dat je die prachtige ring ooit nog af wil doen, maar in sommige gevallen is het toch even nodig. Bijvoorbeeld wanneer je de ring wil reinigen, of de ring toch iets te klein blijkt en je hem wil laten vergroten. Hoe krijg je de ring gemakkelijk weer af?

Verlovingsring en trouwring mooi combineren

Het zou zonde zijn als je de verlovingsring niet meer kunt dragen zodra je getrouwd bent. Het combineren van je verlovingsring en trouwring zou een ideale optie zijn. Bang dat je handen teveel bling worden? Met deze tips kun je jouw verlovingsring en trouwring stijlvol combineren zonder dat het ‘too much’ wordt.

Verlovingsringen en trouwringen die nu hip zijn

Net zoals met alles in de wereld kan iets ineens helemaal ‘in’ zijn of juist niet. Dat is niet anders met verlovingsringen en trouwringen. Wat vroeger status uitstraalde, past niet meer bij de bruidjes van nu. Kijk hier wat nu de mooiste verlovings- en trouwringen zijn!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation