Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ed Nobel We helpen jullie graag verder met het vinden van de mooiste trouwring

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Vianny Nobel
Landelijk

Trouwringen

Bij Ed Nobel worden trouwringen met de hand vervaardigd en zijn dus voor elk trouwstel custom-made. Neem plaats in onze karakteristieke ontwerpruimte en doe inspiratie op. Omringd door de mooiste exemplaren schetsen wij de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hier in kwijt. Bij ons is niets standaard en we nemen de tijd voor jullie!

Je kunt bij ons inspiratie op doen uit maar liefst 500 paar trouwringen. Bekijk de collecties trouw- en aanzoeksringen voor een impressie.

Atelier
Ed Nobel vervaardigt op het allerhoogste niveau custom-made juwelen. Van schets tot uiteindelijk een juweel naar persoonlijke wens. Maar bijvoorbeeld ook werkzaamheden zoals het moderniseren, vermaken of repareren van sieraden worden vanuit het atelier in Spijkenisse uitgevoerd. Bijzonder is ook de mogelijk om bestaand goud om te smelten en te vermaken naar een persoonlijk juweel.

Bekijk website
+20 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

André sneep

Op 27 jun 2024

Wat een mooie ringen hebben zij voor ons gemaakt, echt vakwerk. Alle wensen konden we op tafel leggen ,alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht van wat wij mooi vonden en wilden hebben. Erg tevreden over dit bedrijf. Ze zijn open en eerlijk, we konden zelfs meekijken op een scherm hoe deze mensen onze ringen aan het bewerken waren. Ze zijn enthousiast in hun vak, mooie mensen. Dank jullie wel.

Stephanie

Op 13 mar 2024

Voor als je bijzonders wilt. Wij zijn geweest voor onze trouwringen. Ze nemen de tijd voor je, doen wat nodig is tot je tevreden bent. Aanrader!

Claudia

Op 13 mar 2024

Een erg mooi bedrijf waarin je gastvrij ontvangen wordt. Na ontelbare voorbeelden gezien te hebben, ga je in gesprek om je wensen te bespreken. Niks is te gek en alles is serieus mogelijk, alles wordt netjes genoteerd/uit getekend. Bij de pas afspraak kan je mee kijken in het atelier, worden er dingen uitgelegd en kan je op een beeldscherm mee kijken. Bij het ophalen van de ringen wordt er ook allerlei informatie meegeven en adviezen gegeven. Wij zijn enorm blij met onze ringen en de top service welk wij gehad hebben.

Laura

Op 13 mar 2024

Onze trouwringen laten ontwerpen en maken bij Ed Nobel. Hele mooie zaak, je kan om te beginnen ontelbaar veel voorbeeld ringen bekijken. In een gesprek ga je samen op zoek naar hoe je de ringen zou willen hebben. De volgende afspraak is dan de basis ring gemaakt en daarna ga je bekijken hoe je de afwerking wil en bijvoorbeeld de steentjes ingezet wil hebben. Alles is heel persoonlijk en het wordt gemaakt waar je bijzit. Zo kun je kijken hoe jouw ring wordt gemaakt. Heel blij met de service en heel blij met het resultaat!

Hannah

Op 13 mar 2024

We hebben hier onze trouwringen laten maken. Het was een hele leuke ervaring om je eigen ringen te mogen ontwerpen en bij het proces aanwezig te mogen zijn! De ringen zijn ontzettend mooi geworden en goede prijs/kwaliteit verhouding. Personeel is erg vriendelijk en denkt veel met je mee. Ik kan het oprecht iedereen aanraden!

Daisy

Op 31 jan 2019

Een super mooie verlovingsring gehad. Gemaakt door Ed Nobel. Trouwring wordt ook gemaakt door hen. Ik kan niet wachten naar het eindresultaat! Service altijd super.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation