Ed Nobel

(1)

Beoordeel

We helpen jullie graag verder met het vinden van de mooiste trouwring

Trouwringen

Bij Ed Nobel worden trouwringen met de hand vervaardigd en zijn dus voor elk trouwstel custom-made. Neem plaats in onze karakteristieke ontwerpruimte en doe inspiratie op. Omringd door de mooiste exemplaren schetsen wij de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hier in kwijt. Bij ons is niets standaard en we nemen de tijd voor jullie!

Je kunt bij ons inspiratie op doen uit maar liefst 500 paar trouwringen. Bekijk de collecties trouw- en aanzoeksringen voor een impressie.

Atelier
Ed Nobel vervaardigt op het allerhoogste niveau custom juwelen. Van schets tot uiteindelijk een juweel naar persoonlijke wens. Maar bijvoorbeeld ook werkzaamheden zoals het moderniseren, vermaken of repareren van sieraden worden vanuit het atelier in Spijkenisse uitgevoerd. Bijzonder is ook de mogelijk om bestaand goud om te smelten en te vermaken naar een persoonlijk juweel.

0181 624723

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Daisy

5

op 31-01-2019

Een super mooie verlovingsring gehad. Gemaakt door Ed Nobel. Trouwring wordt ook gemaakt door hen. Ik kan niet wachten naar het eindresultaat! Service altijd super.

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

0181 624723