Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jan van den Bragt Edelsmid Speciale Trouwringen

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jan van den Bragt Edelsmid Vraag informatie aan
Dhr. Jan van den Bragt
Broekhem 93
6301 HE Valkenburg

Ik maak voor jullie trouwringen met een speciale structuur. Naar eigen ontwerp of aan de hand van een voorbeeld. Helemaal geweldig is het als jullie een persoonlijke touch aan de trouwringen kunnen geven, bijvoorbeeld door de structuur en het model te kiezen, met de precieze breedte en dikte die jullie wensen.

Een specialiteit van mij is het maken van trouwringen met elkaars vingerafdruk. Dit maakt jullie trouwringen wel heel erg persoonlijk. Veel echtparen hebben al gekozen voor mijn trouwringen met elkaars vingerafdruk.

Ook maak ik moderne, strakke trouwringen. Zoals jullie kunnen zien, is de keuze bij de strakke trouwringen groot. Daarnaast is het mogelijk dat ik de trouwringen maak op basis van jullie eigen ontwerp. Zo krijgen jullie unieke, persoonlijke trouwringen.

Als edelsmid heb ik mij gespecialiseerd in het vervaardigen van bijzondere trouwringen. In principe kan ik elke gewenste trouwring smeden. Kwaliteit, een persoonlijke benadering en goede service staan hoog in het vaandel.
Maak nu vrijblijvend een afspraak: 06-14314112.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook en Instagram pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

José

Op 28 aug 2023

In 2006 onze prachtige trouwringen door Jan laten maken. Beide met vingerafdruk en voor mezelf gevouwen met diamant. De laatste jaren droegen we ze niet meer. Te zwaar. In 2023, na een aantal zware jaren hebben we Jan nieuwe ringen van de bestaande ringen laten maken. Licht, een strak design, eenvoudig en weer bijzonder stijlvol. Dit past helemaal bij onze levensfase van dit moment. Helemaal verliefd op onze prachtige nieuwe ring.

Bianca boer

Op 13 may 2021

Wij hebben onze trouwringen met vingerafdruk bij Jan laten maken. Deze ringen zijn echt heel mooi en dragen wij met veel plezier en omdat wij nu 12,5 jaar getrouwd zijn en nog steeds blij zijn met onze trouwringen heb ik nog een ring laten maken met structuur. Ook deze ring is heel mooi en precies naar onze wens gemaakt. Ik zou het echt aanraden om hier je ring te laten maken.

René & Marjan

Op 05 dec 2019

Soms is het moeilijk om de juiste ring te vinden, zo was het bij ons in ieder geval. Als we bij een juwelier kwamen, dan konden we geen leuke trouwring vinden, en een vriendschapsring vonden we toch ook niet echt passen bij zo’n gelegenheid. Wel kregen we bij de diverse juweliers een aardig idee wat we wilden hebben, en wat ook bij ons paste.Dus aangezien een juwelier ons niet direct kon helpen, zijn we gaan zoeken op internet naar iemand die ons idee wel kon verwezenlijken. Hierdoor kwamen we op een website van Jan van den Bragt. Na eerst per mail ons idee te hebben overlegd en gevraagd een richtprijs gevraagd, hebben we daarna een afspraak gemaakt om het een en ander op papier te zetten.Na een afspraak gemaakt te hebben kreeg ons idee een duidelijk beeld, en hebben we het een en ander vastgelegd.Na 3 maanden konden we het resultaat komen bewonderen. Ditmaal hadden we een weekendje Valkenburg voor het ophalen van de trouwringen uitgetrokken. De trouwringen waren boven onze verwachting, precies zoals we bedacht hadden.Jan heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid.

Kinita & Martijn

Op 05 dec 2019

Geen standaard trouwringen Wij zijn allebei nogal kieskeurige mensen en houden niet echt van ‘standaard’ dingen, dus toen het idee langzaam opborrelde om te gaan trouwen stonden (en staan nog steeds) we voor een uitdaging. Mijn eerste reactie was dat ik wel een bijzondere ring wilde, we hebben allebei een interesse in oudheid en fantasie en dat wilden we ook graag terug zien in onze trouwringen. Bij de juwelier had ik wat folders gehaald, maar we kwamen er al snel achter dat dat niets voor ons was. Die ringen die we leuk vonden waren erg duur en voor een ‘standaard’ model vonden we dat veel te veel geld. Ik was ook naar de boekhandel geweest en had wat van die dikke tijdschriften gehaald om ideeën op te doen. Daar kwamen we het adres van Jan van den Bragt tegen. Gelijk even naar de site gesurft en wij waren op slag verliefd, dus een afspraak gemaakt. Romantisch weekend Valkenburg Wij besloten om dan ook maar gelijk het weekend in Valkenburg door te brengen, een heerlijke stad waar wij graag vertoeven. Bij Jan aangekomen werden we zeer gastvrij onthaald, we voelden ons al stiekem een beetje een prins en prinsesje, en konden we een kijkje nemen bij de prachtige sieraden die hij maakt. We hoefden geen lang verhaal te vertellen om duidelijk te maken wat wij zochten in een trouwring, en we hebben een prachtig idee om papier gezet. Tot onze grote verbazing waren de kosten niet eens hoog!! Doen dus!! Helemaal in jubelstemming zijn we toen Valkenburg ingegaan en wat een weekend hebben we gehad. Witgouden trouwringen van Kinita en Martijn Witgouden trouwringen van Kinita en Martijn Schitterend eindresultaat Dan komt het moment daar dat we de trouwringen voor de eerste keer te zien krijgen, wij waren nog nooit zo zenuwachtig geweest. En het resultaat liegt er niet om, ze zijn helemaal het einde en passen perfect bij ons. We hebben niet voor een diamantje gekozen maar voor een vingerafdruk van elkaar en dat geeft de ring iets heel bijzonders en persoonlijks. Na het ophalen van de ringen zijn we natuurlijk nog even Valkenburg ingedoken en naar de Kasteelruïne geweest en daar viel het ons op dat het er wel op leek alsof de ring uit minuscule blokken mergel was gemaakt. Wij zijn helemaal weg van onze ringen en hebben naast het feit dat we nu unieke trouwringen hebben ook nog eens een heerlijke tijd doorgebracht in een prachtige stad. Nu de rest voor de bruiloft nog!!!!

Marcel & Brenda

Op 05 dec 2019

Het is een aparte ervaring om bij een edelsmid, die zelf trouwringen ontwerpt naar binnen te stappen. Het was voor ons in 1 woord fantastisch. Ringen laten aanpassen op onze wensen. Wat dikker, breder, hoger, hier wat gladder, daar wat matter, welke steen (ongelofelijk dat je daar zoveel verschil in kan hebben). Brenda koos voor een briljantje en die van Marcel werd wat breder, zonder briljantje. Wij wisten niet dat er zoveel mogelijk was. Dat is wel even anders als een ringetje aanschaffen bij een juwelier uit een standaard assortiment. Uiteindelijk was alles op papier vastgelegd. De prijs was wel wat over ons budget heen, maar daar hebben we wel wat voor teruggekregen. We zouden een nieuwe afspraak maken begin april. Dan konden we ze afhalen. Zo gezegd zo gedaan. We plakten er weer een weekendje Valkenburg aan vast en gingen heerlijk voor de 2e keer genieten van Thermea 2000. Perfecte combinatie mooie trouwringen laten ontwerpen en dan heerlijk met z’n 2-en nagenieten in de faciliteiten van Thermea 2000. Kortom in april mochten we de trouwringen ophalen. Ze waren prachtig geworden.Hartverwarmende reactie Op een mooi ringkussentje werden de trouwringen aan ons aangereikt. Zouden ze passen……. De reacties die we op onze ringen kregen waren hartverwarmend. Mooi, apart, middeleeuws enz…. Je voelt niet dat je de ring draagt, dit komt omdat de binnenkant licht gebogen is, voor een beter draagcomfort.Ring van oma Brenda had tijdens het bezoek in april de ring van haar oma meegenomen, die had zij na haar dood gekregen. Het was een grote ring met een citrien, maar het geheel oogde zeer ouderwets. Kon Jan van den Bragt daar nog wat van maken, in een modern jasje steken. Geen probleem…. alle aanpassingen werden op papier gezet. En het resultaat is wederom fantastisch. Ben ik even blij dat ik hem niet heb weggegooid! Aan de steen is niets veranderd, maar het lijkt een totaal andere ring geworden. Dus heeft u nog ergens in een doosje een ring die niet oogt, maar waarvan wel duidelijk is dat de steen echt is. Gooi hem dan niet weg, maar geef hem een nieuw jasje. De moraal van dit verhaal! Wilt u iets aparts! Maak een afspraak met edelsmid Jan van den Bragt en plak er een romantisch weekendje Valkenburg aan vast. Een echte aanrader…….

Maartje

Op 05 dec 2019

We zijn zo gelukkig samen. Alles is zo mooi verlopen. De trouwdag was echt de mooiste dag van ons leven. Alles ging zoals we hoopten. Jullie hebben ook een groot deel uitgemaakt van ons geluk ook al waren jullie er zelf niet bij. Jullie kunst heeft onze dag verrijkt. De trouwringen worden nog elke dag bewonderd. Echt iedereen vindt ze mooi. Ze zijn gegeven door een klein prachtig meisje van 1,5 jaar op onze trouwdag. Was echt fantastisch! Ik voel mijn man als ik naar mijn trouwring kijk. Dat is toch het mooiste wat een trouwring kan doen. Het schilderij van je vrouw Maria Verstappen is SCHITTEREND!! Het is precies zoals Ryan en ik hoopten en nog meer. Het hangt boven onze eettafel en we kijken er beide heel veel naar. Je kan gewoon de energie voelen van ons als inspiratie en van jouw Maria als kunstenares. Het schilderij danst en straalt liefde en duidelijkheid uit. We zijn heel blij dat mam ons dit kado heeft gedaan. Al met al willen wij jullie nog een keer ontzettend bedanken. Wij komen jullie zeker nog een keer opzoeken als we in Limburg zijn. En misschien zien we elkaar nog wel bij voorstellingen van Scapino Ballet.

Thomas & Carolien

Op 13 dec 2018

Twee mensen wisselen elkanders ringentrouwringen vondelkerk Hier en nu, in de Vondelkerk Samen sterker dan twee enkelingen Samen één en ó zo sterk Dit is een deel van ons huwelijksgedicht, voorgedragen tijdens onze huwelijksvoltrekking in de Vondelkerk te Amsterdam. Twee mensen wisselen elkanders ringen, gesmeed door Jan van den Bragt. En oh, wat zijn die trouwringen mooi! Elke dag opnieuw kijken we opnieuw vol bewondering en geluk naar de schoonheid van deze sieraden. De naam van de ander in het Malayalam, indiaas schrift en een vingerafdruk: persoonlijker kan het niet. Jan van den Bragt, dank U wel voor het smeden van deze twee juweeltjes, waar wij de rest van ons leven van zullen genieten!

Annet & Tom

Op 13 dec 2018

Wij zijn mensen die niet van standaard houden, maar altijd iets aparts zoeken, wat niet iedereen heeft of draagt. Toen wij besloten om te gaan trouwen zijn wij via internet op zoek gegaan naar iets exclusiefs. Hierbij kwamen wij uit op de site van Jan van den Bragt. Het leek ons mooi om de vingerafdruk van elkaar in de trouwring terug te zien. Wij besloten toen om een afspraak te maken met deze edelsmid. Aangezien wij in Maarssen (vlakbij Utrecht) wonen was dit niet echt naast de deur, maar omdat deze edelsmid de enige is in Nederland die dit doet, was dat voor ons geen probleem. Na daar hartelijk welkom te zijn geheten hebben wij een en ander bekeken. Al snel waren wij eruit en besloten de trouwringen met exclusieve afdruk te bestellen. Overigens waren wij ook zeer onder de indruk van het schilderwerk van zijn vrouw. Enorm mooie schilderijen welke wij zeker in ons achterhoofd houden, maar dat ter zijde. Vervolgens hebben wij de ringen twee weken voor onze bruiloft (14 juli) bij hem opgehaald. Echt geweldig mooi en precies op maat. Enorm tevreden en gelukkig zijn wij met deze schitterende trouwringen, er gaat dan ook geen dag voorbij dat wij even naar onze ringen kijken.

Astrid & Rogier

Op 11 dec 2018

Mijn man en ik zijn samen op zoek gegaan naar de perfecte trouwringen. We wilden graag een unieke ring, met structuur. Na een prettig gesprek en het bekijken van enkele voorbeelden kwamen we er al snel uit. Prachtig zijn ze geworden. Een ultiem aandenken aan een geweldige dag en uiting van onze liefde voor elkaar. Extra bijzonder is de vingerafdruk van de ander die we aan de binnenkant van de ring met ons meedragen. Bedankt! Groetjes uit Zwitserland,

Laura & Mike

Op 11 dec 2018

Unieke trouwringen helemaal naar Canada Ik was weg van de trouwringen in een tijdschrift die een vriendin uit Nederland naar me opstuurde. Ik heb meteen de website bezocht en Mike de ringen laten zien. Ook hij was ook meteen erg enthousiast.Wij hadden elkaar op vakantie leren kennen en het was meteen liefde op het eerste gezicht.Er was geen sprake van dat ik deze kerel zou laten gaan. Ik waagde het erop en verliet Nederland met twee koffers en een boek. Dat is ondertussen drie jaar geleden en ik heb er geen seconde spijt van.We hebben de trouwringen vanaf de website besteld en met de post ontvangen. Ze waren in werkelijkheid nog veel mooier dan op de foto..super!!! Het huwelijksfeest was onvergetelijk. Nogmaals bedankt vanuit Canada voor onze prachtige trouwringen! Een ring om je hele leven te blijven dragen. We vinden ze echt helemaal geweldig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation