Hester Vonk Noordegraaf - Fine Jewellery Fine jewellery with a story

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Schootshof 4A
5825 AS Overloon

Hester’s juwelen zijn een verfijnde, intieme vorm van poëzie. Het zijn warme herinneringen, verpakt in een karakteristiek, fonkelend ontwerp. Zoals een gedicht een persoonlijke herinnering in een droomachtig verhaal kan gieten, zo vertellen Hester haar juwelen dat verhaal ook.

Hester ontwerpt customized jewellery, helemaal uniek voor haar drager. Via haar collecties laat ze haar eigen kijk op de wereld zien. Customized of collectie: het zijn allemaal juwelen met zeldzame charme. Speciaal voor de vrouw die haar juwelen met liefde draagt. Gewoon, op haar eigen krachtige manier.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook- en Instagram pagina.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Karin

Op 13 oct 2021

In haar gloednieuwe atelier werd ik hartelijk ontvangen. Alhoewel ze veel met edelstenen werkt is ze van alle markten thuis. Hester heeft voor mij een prachtige ring gemaakt van de trouwringen van mijn ouders en gedeeltes uit een broche van mijn oma. Een zeer verrassend, uniek, en emotioneel sieraad dat ik altijd draag. Hester: echt een aanrader!!

Angelien

Op 13 oct 2021

Hester is absoluut de allerbeste op het gebied van ontwerp & design voor juwelen Ze voelt direct aan wat bij jou als persoon past.

Natasja

Op 20 oct 2020

Heel mooi en vriendelijke mensen!

Jan

Op 20 oct 2020

Het zijn gewoon prachtige creaties!

Ingrid

Op 20 oct 2020

Wij hebben onze trouwringen bij Hester gekocht en we zijn super tevreden. Hester en Paul denken echt in alles mee en maken alles waar wat ze zeggen. Je voelt je echt gewaardeerd als klant en wij kunnen Hester echt aan iedereen aanbevelen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation