Juwelier Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen Bij Rozenhof Trouwringen kiest u uit de grootste collectie trouwringen van Nederland.

12 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juwelier Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen Vraag informatie aan
Landelijk

Bij trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen kunt u 7 dagen per week terecht om de mooiste trouwringen uit onze trouwringencollectie uit te zoeken. Wij zijn een flexibel bedrijf en advies en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Ondanks dat Rozenhof Trouwringen zich vooral focust op trouwringen, zijn wij heel divers.
Zo kunt u uw trouwring laten ontwerpen door onze goudsmid Theo Verbree of een trouwring of verlovingsring bij ons uitkiezen.
Gaat u niet trouwen? Geen probleem! Wij bieden namelijk ook relatieringen en vriendschapsringen aan. Bent u geïnteresseerd? Maak dan gerust een afspraak en kom langs om ons grootse aanbod in trouwringen te bekijken.
Een dagelijkse herinnering aan een unieke dag. Het symbool van uw liefde. Een speciale herinnering waar u dagelijks met plezier naar kijkt. En die u na jaren huwelijk nog steeds een warm gevoel geeft. Rozenhof  Trouwringen creëert dat gevoel op maat voor u. Met uw unieke trouwring heeft u iets heel bijzonders aan uw vinger. Van klassiek tot modern, of uiterst modieus en design.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Janine

Op 10 feb 2021

Hele grote mooie collectie trouwringen. Heel netjes en persoonlijk geholpen. Wij zijn geslaagd!

Frank

Op 10 feb 2021

Wat een ontzettend mooie zaak. Fantastische ontvangst, geweldige keuze, goed advies. Als je hier geen ringen vindt lukt het nergens.

Linda & Roy

Op 06 dec 2019

Wij zijn erg tevreden. Mooie romantische omgeving om de trouwringen uit te zoeken. Volop keuze vanuit elke prijsklasse. Gastvrij en goede hulp. Efficiënte manier van werken en hulp bij de keuze van je eigen droom ringen.

Jacqueline & Rick

Op 18 aug 2019

We zijn zeer gastvrij ontvangen. Er werd de tijd voor ons genomen. Op deze manier konden we rustig een keuze maken. Ook over de kwaliteit zijn wij zeer tevreden.

Gitte

Op 04 jul 2019

Wij hebben onze ringen uitgezocht tijdens een hotelshow. Dit beviel erg goed. Enorme keuze en alle tijd om op ons gemak te kiezen. Goede begeleiding en een prachtig resultaat. Waarvoor hartelijk dank.

Remco en Sofia

Op 05 mar 2019

Een uitstekend bedrijf met veel aandacht voor de persoonlijke wensen. Een warme en geduldige begeleiding tot het punt van de aankoop met een extraatje bij het afhalen van de ringen.

Karin & Frans

Op 05 mar 2019

In een mooie omgeving zo ontspannen sfeer en erg veel keus. Heerlijk om er minimaal 2 uur van te genieten wij waren erg onder de indruk en zeker geslaagd bedankt!!

Joyce

Op 20 feb 2019

Keurige service en alle tijd om te kiezen!

Baukje & Jan

Op 18 feb 2019

Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Er werd rustig de tijd voor ons genomen. We hebben een hele leuke middag gehad in aanloop naar ons huwelijk. De afhandeling is prima verlopen en we zijn blij met de ringen.

Samnatha & Gerben

Op 09 sep 2018

Een bedrijf waar je hartelijk ontvangen wordt. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en er is een zeer grote keuze. Ook wordt er goed geluisterd naar jouw smaak en voorkeur. Daarnaast worden er allerlei optie gegeven zodat het echt een keuze is die bij jouw past!

Martine

Op 21 aug 2018

Een aanrader, zeer vriendelijk geholpen, een grote collectie voor ieder wat wils, als je hier niet slaagt..... bedankt!

Jeroen

Op 13 jun 2018

Geweldige service, wij waren aan de late kant met het uitzoeken van ringen maar we werden keurig geholpen en de ringen waren er mooi op tijd. We konden ze zelfs zaterdagavond ophalen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation