Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Circles Trouwringen Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Veerplein 14
3331 LE Zwijndrecht

Al jaren dé trouwringen specialist

Circles trouwringen. De modellen zijn gedurfder, de materialen en de ideeën fris en nieuw. Circles maakt ringen voor iedereen, voor mensen die echt iets bijzonders van hun trouwringen willen maken en zich willen onderscheiden.

Eigenaren zijn Herma en Wilfried de Nobel. Trouwringen aanschaffen is één van de bijzondere momenten, ervaar in een intieme omgeving dat dit moment een beleving is. Wij nemen alle tijd voor u.

Exclusieve trouwringen, wie zoekt ze niet? Circles heeft hier veel in te bieden. Naast de exclusieve ringen die wij in de collectie hebben, zoals bijvoorbeeld ringen met carbon, keramiek, hout en de vingerafdruk, kunnen wij uiteraard ook op verzoek exclusieve trouwringen vervaardigen.

Trouwringen bestaande uit twee of meer kleuren, de bi- en tri-color ringen, zijn tegenwoordig toch wel een echte trend. Bij Circles zijn de mogelijkheden hierin dan ook oneindig. Buiten de combinaties van wit-, geel-, rood- of roségouden trouwringen, is het ook mogelijk te kiezen voor palladium, platina, river platina of zilver-palladium.

Onze geelgouden trouwringen worden geleverd in 9, 14 en 18 karaat goud. Op verzoek is het ook mogelijk trouwringen geelgoud van 22 karaat te leveren. Door het machinale procedé zijn de trouwringen erg hard. Hoe hoger het goud gehalte, hoe kostbaarder de ringen zijn.

Trouwringen Goud Carbon Gecombineerd met geel-, rood-, rosé- of witgoud het zijn allemaal juweeltjes!

Carbon wordt o.a gebruikt voor spatborden voor motoren.

Trouwringen platina een oersterk en prachtig edelmetaal met een bijzonder mooie glans, ideaal om een een gravure of vingerafdruk in het oppervlakte van de trouwring te zetten.

Trouwringen Signs of Love! Deze bijzondere en aparte collectie trouwringen onderscheidt zich door de symbolische waarde. Er worden verschillende symbolen gebruikt zoals: het vredesteken, de pijl van Cupido, het oneindig teken, de levensboom en hartvorm etc. Speciale ringen waarvan alleen de drager weet wie er de andere helft bij zich heeft.

Trouwringen stoer! Deze collectie trouwringen is anders en gedurfder. De trouwringen worden gemaakt van materialen die u bij trouwringen niet zo snel zou verwachten. Dit geeft juist een verrassend effect! Denk bijvoorbeeld aan materialen zoals hout, keramiek en carbon (motorrijders!), in combinatie met wit-, geel- of roodgoud.

Na een bezoek aan een museum in Duitsland waar wij een vingerafdruk in een sieraad zagen was het idee geboren: een unieke eigen trouwring met vingerafdruk! Sinds 1999 werkt Circles met trouwringen met vingerafdruk. Daarmee zijn ringen met vingerafdrukken dus ook in verschillende prijsklasses te verkrijgen. Het is ook mogelijk de afdruk in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen te laten laseren.

Trouwringen witgoud met palladium. De mogelijkheden voor witgouden trouwringen, of ringen van vergelijkbare materialen, zijn bij Circles groot. Zo werkt Circles sinds enige tijd met palladium en palladium zilver ter vervanging van witgoud. Palladium is te vergelijken met platina, bijna dezelfde chemische en oersterke structuur, maar wel een stuk goedkoper.

Circles Trouwringen is er trots op dat wij met Elise een exclusief en innovatief product in huis hebben op een basis van keramiek met colorit. Trouwringen, eventueel in combinatie met oorstekers, van een ongekende luxe en kwaliteit


Trouwringen uitzoeken moet een beleving zijn, dat jullie terug kijken met een gevoel van heimwee naar die gezellige uurtjes bij Circles.

Dus zoeken jullie aparte  trouwringen met een top kwaliteit kom dan eens langs op het Veerplein in Zwijndrecht. Het kan tijdens onze openings tijden maar ook op afspraak wanneer het jullie het beste uitkomt.

Tot ziens,
Herma en Wilfried de Nobel.

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Priscilla

Op 19 feb 2020

Hier uitgekomen aangezien we ringen wilde hebben met onze vingerafdruk erin. Voelt vertrouwd, gezellige en lieve eigenaars! Daarnaast zijn de ringen precies wat we ervan hadden verwacht!

Martijn

Op 19 feb 2020

Als je trouwringen zoekt moet je echt hier langs gaan. Goede hulp, enorme keuze. Echt een aanrader!

Hajar & Suleyman

Op 19 feb 2020

Super aardige en bijzonder behulpzaam! We kregen persoonlijke aandacht en een ring naar onze smaak. Hele mooie CARBON/PALADIUM ringen gekregen. Super bedankt nogmaals voor je tijd, inzet en je aandacht Herma!

Ton & Tineke

Op 19 feb 2020

Dankzij jullie hebben we hele mooie ringen gevonden voor ons trouwen. Extra speciaal om nu elkaars vingerafdruk te dragen. En wat was dat een feest om dit bij jullie te doen. Alle tijd en aandacht en een luisterend oor. Nogmaals bedankt.

Christine

Op 19 feb 2020

We werden fantastisch geholpen! Herma was persoonlijk, gezellig en professioneel! Wij hebben de mooiste ringen hier gekocht! Nog nooit eerder werden wij zo goed geholpen! Prachtige ringen samen met Herma uitgezocht, die precies ons vertaalde als personen...

Lex & Nicole

Op 21 feb 2019

Wij hebben onze prachtige trouwringen bij jullie gekocht en dragen deze sinds 12 juni met veel trots! We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service en het feit dat wij echt de mooiste ringen hebben

Arian & Tessy

Op 21 feb 2019

Toen wij op zoek gingen naar een trouwringen specialist in de omgeving, kwamen wij maar weinig juweliers tegen waarbij wij keuze konden maken uit een groot assortiment. Mede omdat op de website werd aangegeven dat de ringen eventueel ook naar eigen wens ontworpen konden worden, kwamen wij bij Circles terecht. Tijdens het uitzoeken word alle tijd voor je genomen en wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat. Ook krijgen wij veel complimenten over deze twee bijzondere ringen die wij in onze omgeving in ieder geval nog nooit voorbij hebben zien komen. Herma, ontzettend bedankt voor al je hulp!

Priscilla

Op 13 feb 2019

Bij binnenkomst een gezellige babbel met wat te drinken erbij. Er wordt tijd voor je genomen. Alle wensen worden besproken, er wordt geluisterd en er worden ideeën gegeven. Daarnaast gewoon echt hele lieve mensen! Gister de ringen opgehaald en ze zijn precies zoals we hadden verwacht! Liefde voor hun werk. Aanrader

Barry & Sharon

Op 13 feb 2019

Op 29 september zijn wij getrouwd en onze trouwringen kwamen bij Circles vandaan, net als het horloge dat mijn man op onze trouwdag droeg. De service van Circles is uitstekend! Er werd alle tijd genomen en na heel wat ringen bekeken te hebben troffen uiteindelijk de ring van onze dromen aan. Na onze huwelijksreis troffen we ook nog een kaart in de bus van Circles om ons te feliciteren met ons huwelijk. Zeer attent en klantvriendelijk. Dank jullie wel.

Evi

Op 28 aug 2018

Bij eerste binnenkomst voelden wij ons al meteen thuis. Jullie nemen echt de tijd voor je klanten, luisteren...en alles gaat super relaxed! Uiteindelijk na wat stress van mijn kant nog wat advies ingewonnen en uiteraard hadden jullie gelijk. We hebben 2 prachtige ringen...en zijn er heel erg blij mee! Bedankt voor de uitstekende service! Ik raad jullie zaak overal aan! Top!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation