Welke.nl

Jullie mooiste sieraad voor altijd

Trouwringen uitzoeken is iets super romantisch waar je samen naar uitkijkt en de tijd voor neemt. Geen wonder, want een trouwring overleeft in de meeste gevallen al je andere sieraden. Een trouwring symboliseert eeuwige verbondenheid.

lees verder

Trouwringen

Laat je inspireren

Aanzoek doen op basis van je sterrenbeeld

Wil je de grote vraag stellen aan je liefje, maar zit je verlegen om gave ideeën voor je aanzoek? Check dan eens je sterrenbeeld of die van je partner, want bij elk sterrenbeeld past weer een ander soort aanzoek.

Huwelijksaanzoek? Laat je nooit pushen om ja te zeggen

Iedere relatie kent ups en downs, daar is niets geks aan. Maar wil de een trouwen en de ander (nog) niet, zet die persoon dan nooit onder druk en laat je zelf ook niet onder druk zetten. ‘Ja’ zeggen omdat je denkt dat je geen keuze hebt, is nooit een goed idee.

Trouwring gemakkelijk van je vinger afhalen

We gaan er niet van uit dat je die prachtige ring ooit nog af wil doen, maar in sommige gevallen is het toch even nodig. Bijvoorbeeld wanneer je de ring wil reinigen, of de ring toch iets te klein blijkt en je hem wil laten vergroten. Hoe krijg je de ring gemakkelijk weer af?

Verlovingsring en trouwring mooi combineren

Het zou zonde zijn als je de verlovingsring niet meer kunt dragen zodra je getrouwd bent. Het combineren van je verlovingsring en trouwring zou een ideale optie zijn. Bang dat je handen teveel bling worden? Met deze tips kun je jouw verlovingsring en trouwring stijlvol combineren zonder dat het ‘too much’ wordt.

Verlovingsringen en trouwringen die nu hip zijn

Net zoals met alles in de wereld kan iets ineens helemaal ‘in’ zijn of juist niet. Dat is niet anders met verlovingsringen en trouwringen. Wat vroeger status uitstraalde, past niet meer bij de bruidjes van nu. Kijk hier wat nu de mooiste verlovings- en trouwringen zijn!

Tien jaar samen, welk cadeau geef je elkaar?

Tien jaar een relatie is een hele poos, ongetwijfeld met ups en downs. Een periode waarin is bewezen hoe sterk jullie samen zijn. Een moment dat je goed moet vieren, maar hoe? Wat geef je elkaar om te laten zien dat je nog steeds even gek op elkaar bent?

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation