Welke.nl
Trouwauto

Van sportwagen tot stijlvolle limousine

Bij het onderwerp trouwauto komen de autoliefhebbers in actie. Zij gaan zelf het liefst in iets bijzonders op pad of laten zich in een fraaie limousine naar het gemeentehuis rijden. De trouwauto mag zich op de warme belangstelling van...

lees verder

Trouwauto

Laat je inspireren

De populairste trouwauto's

Alles voor de ceremonie is in kannen en kruiken, maar hoe plan je je ritje ernaartoe? Er zijn zoveel leuke auto’s waar je uit kunt kiezen of misschien wil je met paard en wagen? We zetten hier de leukste mogelijkheden voor je op een rijtje, maar eerst: waar moet je rekening mee houden voordat je een keuze maakt?

De voor- en nadelen van een klassieker als trouwauto

De dag waarop je gaat trouwen wordt ook wel de mooiste dag van je leven genoemd. Wanneer je deze dag ook als de mooiste dag van je leven wilt maken, geef je er graag je persoonlijke draai aan. Alles draait om jou en je partner. Steeds meer mensen kiezen voor een kleine, intieme en persoonlijke bruiloft. Naast een mooie jurk en een mooi pak is trouwvervoer erg belangrijk. De mogelijkheden op het gebied van trouwvervoer zijn eindeloos. Denk aan een sportwagen, een bakfiets, een koets met paarden of een prachtige klassieke auto. In dit artikel benoemen we graag de voor- en nadelen van het gebruiken van een klassieke auto als trouwvervoer.

Een trouwauto huren: ga je voor sportief of klassiek?

Je trouwauto vinden en huren doe je bij Trouwen.nl! Zoek, vind, kies en vergelijk uit velen aanbieders de trouwauto die jullie bruiloft compleet maakt. Van luxe tot klassiek en van sportief tot een echte oldtimer.

Witte limo huren op bruiloft

Het trouwvervoer is één van de vele leuke dingen waar je een beslissing over moet maken tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Vaak wordt er gekozen voor een mooie trouwauto. We kijken in dit artikel naar de voordelen van een limousine op de bruiloft.

Origineel vervoer op je bruiloft: doen!

De traditionele trouwauto of koets met paarden; je ziet het vaak en het is natuurlijk prachtig. Maar er zijn nog zoveel andere, originele, manieren om naar je trouwlocatie te gaan.

Vintage trouwauto’s met een kleurtje!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation